Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 1.5 ay olmasına rağmen bu gecen surede beni iyice cıldırtmaya başladı kayınvalidem.bu arada alt katımda oturuyor.
kayınvalidemin bebeğimi benden daha cok sevdiğini ima eden sozlerine ve hareketlerine sinir oluyorum.mesela bebeklerin emme refleksleri bu aylarda cok olduğu icin tok olsa bile surekli meme arar vaziyette bebeğimi yeni emzirmiş olsam bile surekli emzirsene demesi beni cileden cıkarıyor. sanki ben bebeğimin ac kalmasını istiyorum da. kızımın bezini değiştiriken gobeğini cok acıyormuşum uşurmuş,yok cok bastırarak siliyormuşum. benim cocuğa garezim var sankide hasta olsun diye uğraşıyorum toğbe toğbe...
yok bu cocukta bişey var. karnı cok gurulduyor,aman uşumesin,yatırırken kollarını sar cok hareket ettirirse yorulur. ya seni sarıp yatırsak uyuyabilecekmisin bir duşun demi yani.
uyurken kucağında tutma yerine yatıralım kucağa alışmasın diyorum. yok neymiş kucağamı alışırmış alışsa bile neolacakmış, sonra ben kucağımda tutmak istesemde o zaten kucağa gelmeyecekmiş.
daha neler neler ya resmen benle iddaalaşıyor,yarışıyor,dediğim her kelimenin uzerine kendi lafını koyuyor. birgun patlarım ama sabır artık ne zaman.
allahtan terzi calışıyorda gunduzleri yok sadece akşamları bebeği sevmeye geliyor birde calışmayıp evde dursa vayy benim halime.
birde ben 5senedir abimin iki cocuğunada bakıyordum.hem evlenmeden once hemde evlenince bakmaya devam ettim(hamile kalınca bıraktım). bebekle ilgili her turlu bilgiye ve tecrubeye sahip sayılırım. karışmayın ben ne yapacağımı biliyorum bilemediğim konularda danışırım size diyorum ama yok illaki benimle yarışacak,
nasıl davranmam gerektiğini hic bilmiyorum.kırgınlık kusluk olsun istemiyorum ama onun bunun gonlunu yapmaktan sıkılıyorum artık.
zaten ilerisini duşundukce şimdiden sinir basıyor kesin kızım iki yonlu şımarık laf dinlemeyen huysuz bişey olur onların yuzunden.zaten eşimi şımarta şımarta herdediğini yapcam derken huysuz birisi olmuş,şimdi onunlada ben uğraşıyorum.
eşimle paylaşmaya calışıyorum kafamdakileri cevabı hazır zaten herşeyi ben abartıyormuşum buyutuyormuşum.
ne olur bana akıl verin:Saruboceq: ne dertleşecek kimsem var nede gidip kafa dinleyecek yerim.
şimdiden vakit ayırdığınız icin teşekkur ederim:enbuyukkk:
kayınvalideme sinir oluyorum. bana akıl verin
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- kayınvalideme sinir oluyorum. bana akıl verin