slm size birşey tanışmak istiyorum kafam cok karışık ben hamile kaldıgımı daha bebeğim 3 haftalıkken oğrendim doktora gitmeye başladıgımda daha miniğim keseye bile duşmemişti her ay kontrollerimize zamanında gittik her turlu testleri yaptırdım . 3 lu taramadır doppler taramadır renkli ultroson filan . 22 haftalıkkken renkli ultroson yaptırdım we bebeğimde allaha şukur bir sorun olmadıgı gozuktu. şuan 37 haftamı tamamlamak uzereyim gecen haftaki kontrolumde doktor bebeğimin ayagının birinde ice donukluk oldugunu soledi ama tam emin olamamakla kesin birşey diyemem dedi. duruşu yan mış duruş pozisyonuda olabilir dedi ama gelin gorunki bnm icime kurt duştu o gunden sonra uyku uyuyamıyorum internette araştırdım. hastalıgın pes ekunovaris diye bir hastalık oldugunu oğrendim allaha şukur tedavisi var ama her anne saqlıklı bir cocuk dunyaya gtrmek istiyor. kafayı yemek uzereyim allahıma sıgındım dua ediyorum ama doktorun kararsızlıgı bu tam son gunlerde bna bunu solemesi bnm dunyamı başıma yıktı ne yapcamı şaşırdım..