Can Ateş'ten olaylı bir şekilde ayrılan Meryem Uzerli onceki gun kızı Lara'yı dunyaya getirdi. Hamileliği surecince Uzerli ile goruşmeyen ve doğuma da gitmeyen Can Ateş, mutlu haberin ardından yazılı bir acıklama yaptı.

İşte Can Ateş'in yaptığı o acıklama:

Ozel hayatımla ilgili konuşmama kararım olmasına karşın, cocuğumun dunyaya gelmesinden sonra bu konuda gelen bir cok soruya yanıt vermek ve yaşananlara yeni doğmuş bir bebeği de dahil etmemek icin, sizleri bilgilendirme gereği duydum.

Oncelikle şunu soylemeliyim; elbette kızıma daha farklı bir şekilde hoş geldin diyebilseydim daha mutlu olurdum… Ancak dunyaya gelecek bebekle ilgili tum yapıcı yaklaşımlarıma rağmen bu gercekleşemedi.

Bugune kadar; hicbir konu dunyaya gelecek bebeğin sağlığından, mutluluğundan daha onemli olamaz, olmamalı duşuncesiyle hareket ettim.

İki kişi arasında yaşanmış bir ilişkinin -herkesin kendine gore haklı sebepleri ve kırgınlıkları olsa da- iki kişi arasında ozel kalması gerektiğine inandığım gibi, cocuklarıma ve kendime olan saygımdan dolayı suskun kalmayı tercih ettim.

Aynı şekilde bir anne adayının psikolojisini duşunerek sustum, şimdi de kızımın mutluluğu ve sağlığı icin susmaya devam edeceğim. Bence iyi bir baba olmak iyi bir sevgili olmaktan, iyi bir eş olmaktan cok daha ote bir şey.

Meryem ile ayrılmış olsak da, şimdi artık tek amacım cocuğumu nufusuma kaydettirmek, tum hayatım boyunca maddi, manevi olarak sevgi ve ozen icinde cocuğumun yanında olmaktır.

Bana şimdiye kadar yoneltilen şahsımla ilgili gerceği yansıtmayan bircok itham ve onyargıya karşın, bu konuda konuşmama kararlılığımı surdureceğim.

Hala zamanın hepimize doğruyu gostereceğini ve herkese iyi geleceğini duşunuyorum. Saygılarımla, Can Ateş.