Aydın ruyasında gorduğu cocuk olan Bager'i Diyabakır'a giderek ziyaret etti.
Aydın, "Birkac gun once bir ruya gordum. Ruyamda hic tanımadığım esmer bir erkek cocuğu hastane yatağında yatıyor ve konuşmadan beni bekliyordu. Sadece duşuncelerimizle anlaşıyorduk, konuşmuyorduk. Beyninden bana gonderdiği bir kanal varmış oradan, anlaşıyormuşuz. 'Geldin mi sonunda' dedi. 'Geldim' dedim.
Ruyamın devamı da enteresandı, uyandım. Henuz gun doğmamıştı. Bir yerlerde bulmam gereken bir cocuk var diye duşundum. İki gun sonra ruyamdaki o esmer cocuğu instagram'da bir arkadaşımın sayfasında gordum,'Az sonra beyin ameliyatına girecek' diyordu.
Gozlerime inanamadım. Yoğun bakımdan cıktığında gorebilirsin dediklerinde, 'Ona ne getireyim?' diye sordum. 'Kumandalı araba' dediler. Araba paketiyle başına gittiğimde guclukle actı gozlerini. O cok istediği kumandalı arabanın geldiğini gordu... Kucuk ellerini uzattı, paketi aldı sımsıkı tuttu. Konuşamıyordu ama biz anlaştık. (Sonunda geldin mi diyordu) Duşuncelerimizle anlaştık" diyerek Bager'in fotoğrafını paylaştı.
Bager'in artık kendi oğlu olduğunu soyleyen Aydın, "Hayat bana izin verirse o artık benim de oğlum. Bakın Bager'imiz arabasıyla oynamaya başladı bile...
Diyarbakır'ın buraya gelip bu zorlu ameliyatı olmasına onayak olan Yasemin Goksu ve İlkay Akkaya... Ve onlarca destekci. Eminim Bager sizi, bizi hep gururlandıracak. Cunku biliyorum şuanda binlerce dua onunla ve sizinle olacak. Şifa bekleyen tum hastalardan ve muhtaclardan Allah'ım merhametini esirgemesin" yazdı.
stargazete.com