Unlu sanatcı Sibel Can yorumladığı 'Kış Masalı' şarkısının kendisine ait olduğunu iddia eden şarkıcı Alihan hakkında ilk kez konuştu

MESAM Teknik Bilimi Kurulu'ndan aldığı, şarkının kendisine ait olduğunu gosteren belgeyle iddiasını guclendiren Alihan'a, konunun besteciler arasında cozulmesi gerektiğini soyleyen Sibel Can şunları soyledi: "Şarkı kimin adına kayıtlıysa, ona telif odedik. Mahkeme ne karar verirse, uyarız. Adalet yerini bulacaktır. Youtube'da 42 milyon kez tıklandıktan sonra okuduğum şarkıya bir başkasının 'Benim' demesi bana entresan geldi. Mesam asıl uyesi olan Turk sanat muziği sanatcısı Onur Akay'ın acıklamalarına gore, Alihan; Ebru Gundeş'in yeni albumunde okuduğu 'Uflediler Sondum' adlı şarkı icin de 'Benim' demiş. Şimdi o şarkı da mahkemede."

'HAKKIMI MAHKEMEDE ARIYACAĞIM'

Kış Masalı isimli şarkıyı 2009 yılında yaptığını belirten besteci Adem Gumuşkaya ise şoyle konuştu: "Ben şohret, para peşinde değilim. Hak neyse ortaya cıksın. Uc-dort universiteden akademisyenler tarafından aldığımız belgelerle MESAM'a itiraz ettik. MESAM'ın iki-uc notayı aynı bulup şarkının bana ait olmadığını soylemesi de enteresan. Alihan Bey neden, 'Kış Masalı', Youtube'da 42 milyon kez tıklanıp rekor kırdıktan sonra 'Benim şarkım' diyor? Hakkımı mahkemede arayacağım"