Taze anne Demet Akalın katıldığı bir tv programında kendisi ve eşi hakkında ilginc itiraflarda bulundu. İşte o konuşma...

Eşi Okan Kurt'la evlendikten sonra cocukları olmadığı icin bir donem psikolojisinin bozulduğunu soyleyen Akalın daha sonra olayları akışına bıraktığını soyledi... İlk evlendiği zaman hormon tedavisi gorduğunu belirten Akalın... "Biz Okan'la tup bebek denedik, olmadı. O donem psikolojim bayağı bozulmuştu... Bir gun Okan'a 'Okan bu boyle olmuyor. Ortada cok gerizekalı bir durum var. Beni boşa' dedim... Okan'da 'Demet sacmalıyorsun' dedi. Sonra cevremdekiler kafaya takmamam gerektiği soyledi ve ben de oyle yaptım... Gercekten de oyle oldu. Birkac defa denedik olmadı. Sonra konser programlarımı hazırladığımız donemde doktorum 5 haftalık hamile olduğumu soylediğinde şok olmuştum ve sevincten havalara uctum" dedi... Programın sonlarına doğru Ercetingoz, Okan Kurt'u studyoya davet etti. Kurt programda kızı Hira'nın gobek bağını ne yapacağını soran Ercetingoz'e, "Gobekbağını Nur Dağı'ndaki Hira mağarasına gomeceğim" cevabını verdi... Hira mağarası, Kur'an-ı Kerim'in Hz. Muhammed'e indirilmeye başlandığı yer olarak biliniyor. MİLLİYET