Unlu şarkıcı Petek Dincoz, katıldığı bir TV programında eski eşi Can Tanrıyar ile birlikteliğinden cok konuşulacak olaylar anlattı.
Petek Dincoz, hayatının bilinmeyenlerini Beyaz TV'de yayınlanan Soylemezsem Olmaz programında anlattı. Dincoz, yaptığı acıklamalarla şaşırttı. Unlu şarkıcı sık sık da ağladı. Gozyaşlarına hakim olamayan Dincoz, Başbakan Erdoğan'dan yardım istedi.
İşte ilk ve son kez konuşan Petek Dincoz'un eski eşi Can Tanrıyar ile ilgili yaptığı o acıklamalar:
'İki yıl boyunca sustum artık konuşacağım.
Haluk Şenturk'u bırakmak zorunda kaldım.
Can Tanrıyar'dan hep dayak yedim.
Can Tanrıyar'dan hep ayrılmak istedim.
Can Tanrıyar'dan kurtulamadım.
Şiddet gorduğumu herkes biliyordu.
Hep sustum ama susmakla olmuyor.
Aldığım butun evleri ona verdim.
Can Tanrıyar'dan kurtulmak icin hala savaş veriyorum.
Can Tanrıyar'dan kurtulmak icin cok avukatla konuştum.
Yeni album cıkardım, beni hicbir programa cıkartmadı.
Bana ulaşmak isteyenler once ona ulaşıyordu.
Butun roportajlarımı Can Tanrıyar yazıyordu.
Kasetlerle bana şantaj yaptı. O kasetteki ben değilim dedim. 'Bana herkes' inanır dedi.
Paramı tutmak istedim ama paramı alıyordu.
Menajerimin telefonuna olum tehditi mesajları yazdılar.
Bana kendi hayal urunu olan yazılar yazdırdı.
Can Tanrıyar bana 'Seni bitireceğim' dedi.
Gece kuluplerinde dayak yediğimi şiddet gorduğumu herkes biliyordu.
Annem bu olaylar yuzunden aylarca sinir tedavisi gordu.
Dayak yedim, ormanda saklandım.
Can Tanrıyar'dan kurtulamıyorum bana yardım edin. Başbakanımıza sesleniyorum. Emine (Erdoğan) Hanım'a sesleniyorum.
CAN TANRIYAR'DAN CEVAP GELDİ
Soylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Can Tanrıyar, Petek Dincoz'un iddialarına karşılık acıklamalarda bulundu. Tanrıyar, Dincoz'un anlattığı her şeyin yalan olduğunu, onu dovmediğini ve Dincoz'un kendisinin peşini bırakmadığını soyledi. Programın sunucusu Esin Ovet'in sorduğu sorulara tam anlamıyla karşılık vermeyen Tanrıyar akılları karıştırdı. (TURKİYE)