Turkiye'nin en usta sunucu ve tiyatro sanatcılarından olan Kenan Işık beyin kanaması nedeniyle bir suredir yoğun bakımda tutuluyordu.
İstanbul Beşiktaş'ta 21 Mart'ta bir otelde duşme sonucu gecirdiği beyin kanaması nedeniyle Amerikan Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi goren usta tiyatrocu Kenan Işık'ın bugun uyandırılması bekleniyor.

Unu tiyatrocu Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında acıklama yapan eşi "Uyutulduğu sırada tedaviye olumlu yanıt verdiği icin uyandırılmıyor" dedi.
atv'de yayımlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasının sunucusu olan Işık'ın sağlık durumu hakkında acıklama yapan eşi Beril Işık, uyutulma surecinin tedaviye olumlu yanıt vermesinden dolayı risk teşkil etmediğini belirtti. Beril Işık"Uyutulması sırasında tedaviye olumlu yanıt verdiği icin şu an uyandırılmıyor. Ne kadar uyutulacağı belli değil. Uzun uyutulması bir risk değil; riskleri ve komplikasyonları onlemek icin uyutuluyor. Bu kotu bir gidiş değil aksine iyi bir gidiştir. Tedaviye cevap veriyor, bizi sevindiren budur. Umutla bekliyoruz dua ediyoruz" dedi

UMUDUMUZ YUKSEK'
Gazetecilerin sorularını cevaplandıran kardeşi Cengiz Işık ise "Uyanana kadar hastanede başındayız. Umudumuz yuksek" diye konuştu. Hastaneye gelerek Işık'ın yakınlarından bilgi alan oyuncu Menderes Samancılar ise "Umarım iyileşecek. Durumu iyiye gidiyor. Nejat İşler'i de ziyaret ettim ama goremedim. Benden once Ali Surmeli, Nejat'ı gormuş. O da iyileşiyor. Ali'nin Nejat'ı yuruttuğunu oğrendim. İnşallah Nejat da Kenan da iyileşecek. Beraber yuruyeceğiz" dedi. Işık icin hastaneye gelen şarkıcı Nuri Sesiguzel de "Ailesini gordum. Oturup sohbet ettik. Bize gostermiyorlar ama durumunun iyiye gittiğini soylediler. Bugun yarın uyandıracaklarmış. Hepimizin sevdiği insan. Herkes onun programlarını sever ve izler. Duaya ihtiyacı var" diye konuştu. Hastane yonetimi, Işık'ın tomografisinin cekildiğini, elde edilen sonuclar cercevesinde tedavinin surduğunu ve uyutulduğunu kaydetti.

AKRABALARI DUA EDİYOR
Kenan Işık'ın memleketi Malatya'da bulunan akrabaları, oyuncunun bir an once iyileşmesi icin dua ediyor. Unlu oyuncuyla hatıralarına değinen akrabası Mevlut Şeker (53), "Babam Kenan ağabeyimi cok kızdırırmış. Herkes bir işle meşgul olurmuş. Kenan ağabeyim tiyatro icin sağa sola gidermiş, kacarmış. Tiyatroya cok merakı varmış, cok severmiş" dedi. Hikmet Şeker (48) de olayı ilk duyduklarında cok uzulduklerini anlatarak, "Yoğun bakımdan cıktıktan sonra daha mutlu olacağız. Allah'tan şifalar diliyorum. Bir an once yoğun bakımdan cıkmasını istiyoruz" dedi.

Unlulerden Kenan Işık tweetleri
İbrahim Tatlıses
Kim beşyuz milyon ister'in sunucusu değerli heşerim, Kenan IŞIK ağa beyden RABBİMİN izniyle bugun guzel haber alırızda yureklere su serpilir

Zafer Algoz
KENAN IŞIK , şu anda yoğun bakımda tedbir amaclı olarak 3 gun tutulacak. zor ama başarılı bir ameliyat gecirdi. Yalan haberlere itibar etmeyin

Emel Sayın
Sevgili Kenan Işık cabuk iyileşmen icin dua ediyorum.

Hayko Cepkin
Kenan Işık'a acil şifalar dilerim. Iyi haberlerini bekliyor olacağım. Sevindir bizi Kenan ağabey.

Uğur Meleke
Dunya bir oyun sahnesi. Ve hepimiz bu sahnede birer oyuncuyuz. Kenan Ağbi, bu sahnede senin daha cok repliğin var.

Hakan Yılmaz
Kenan Işık yoğun bakımdaymış umarım ciddi bir durum değildir.

Ahmet Mumtaz Taylan
Kenan Işık'a acil şifalar! Allah saklasın.

Kaynak: AA