Senem Kuyucuoğlu, katıldığı bir TV programında maddeye nasıl başladığını anlattı. Vefat eden Defne Joy Foster'ın hakkında ise şok iddiada bulundu
Bir donemin mankenler kralicesi olan Senem Kuyucuoğlu, kokain partilerinde cekilen goruntuleriyle Turkiye gundemine yerleşti. Ailesindeki sorunlardan kacmak icin 14 yaşında guzellik yarışmasına katılıp renkli dunyaya adım atan 24 yaşındaki Senem'in itirafları ise ibretlikti. İşte onlar:
HERKES BİLDİKLERİNİ ANLATSIN
17 yaşında ilac icerek intihara kalkıştım. Bu halk icin hicbir zaman iyi bir ornek olamadım. Hastaneye gittiğimde de yanımda ailem değil Şenay Akay vardı. Bana ilk uyuşturucuyu Tolga Karel verdi. O gece cok sarhoştum. Tolga "İcer misin, sana iyi gelecek" diye sordu. Ve ilk kez uyuşturucu kullandım. Tolga'nın adını veriyorsam yalnızca cocuğu icin veriyorum. İstiyorum ki oğlu rahat ve huzurlu buyusun.
UYUŞTURUCUDAN OLDUĞUNU DUŞUNUYORUM
Defne Joy Foster'ın olduğunu duyunca inanamadım. Defne astım hastasıydı. Kimse onun olumuyle ilgili bildiğini anlatmıyor. Bu kız bu yaşta olduyse bunun altında uyuşturucu olduğunu duşunuyorum. Olayla ilgili herkesin tekrar ifadesi alınsın. Onun yerinde ben de olabilirdim. Defne'nin olumu havada kaldı. Cocuğu ise şu anda annesiz. Ben cocukluğumda yaşadıklarım sebebiyle bu hale geldim. Defne her gece ruyalarıma giriyor.
Senem Kuyucuoğlu: Defne uyuşturucudan oldu
Magazin0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Senem Kuyucuoğlu: Defne uyuşturucudan oldu