NOHUTUM HOŞGELDıN DUNYAMIZA.ANNESıNıN KAYMAKLISI CANIM OĞLUM.
evleneli 4 yıl oldu 3 yılını nohutuma kavuşma ozlemiyle yaşadım .sonunda rabbim meleğimi bana yolladı şukurler olsun .
gecen yıl gecirdiğim ameliyattan sonra geldi meleğim.sol yumurtalığımda 2 buyuk ur oluşmuş.ur la birlikte sol yumurtalığımda alındı .sağ yumurtalığımda da cok az yumurta vardı.doktorlar bebeğimin olup olmayacağını tam cevap veremediler.allah buyuk demekle yetindiler. ama ben ameliyattan 7 ay sonra hamile kaldım .10 şubatta hamile olduğumu oğrendim ve eşimle ikimiz cılgına donduk sevincten.10 şubatta hayatım değişti.artık nohutum benimleydi.icimdeydi yavrum .onunla her anı yaşamak icin işimden bile ayrıldım .
cok guzel bir hamilelik yaşadım.et yemeyen ben bebeğim icin et bile yedim .herşey cok guzel gidiyordu ta ki 7 ayıma kadar 7 aylık olduğumda birgun aniden bacaklarımdan sıcaklık indiğini hissettim .evde yalnızdım eyvah doğuruyormuydum yoksa.oysa bebeğimin hic bir şeyi yoktu.eyvahedigeldismile
eşimle hastanaye giderken eşime tek soylediğim bu oldu.oğlum doğacak ve ben ona ne giydireceğim dedim durdum .doğumu değilde bebeğin giyeceğini duşunuyorum :kedi:
ben hamileleği mucize olarak gorduğum icin inanamadım kac ay ve hic bir hazırlık yapmadım .bir şey olurda daha sonra cok uzulurum diye 8 aylıkken alacaktım herşeyini.o yuzden hicbirşeyi yoktu oğlumun doğru durust.
neyse hastaneye gittik hemen doktorum geldi nts ye bağlandı kontrollerim oldu.yaramaz nohut keseyi yırtmayı başarmış cıkmaya calışıyor .doktorum hemen mudahale etti.o gun hastanede kaldım .ama o gunden sonra hareket etmem kısıtlandı .son 2 ay hep evde gecirdim .cok mecbur olmadıkca evden cıkmadım .onceden ameliyatlıda olduğum icin doğumum sezeryan olacaktı ve ameliyat gunun belirlendi. 5 ekim .
buyuk gun den 1 gece once tum hazırlıkları yaptık .butun gece ne ben ne eşim nede annem hic uyuyamadık.ben heyecanımdan kimseyi uyutmadım .
sabah erkenden kalkıp duş aldım .ve sabah saat 7 de evden cıktık.annem ben ve eşim.hastaneye gittik.eşim giriş işlemlerini yaparken beni odama cıkardırlar.annemle ikimiz odama yerleşirken .hemşire geldi ve bana iğnelerimi yaptılar derken doktorum geldi saat 8.30 da .hazırsan gidelim dedi.neeeee şok oldum bu kadar erkenmi diyebildim.
hic korkmamıştım ama o an heyecan korku ve daha adını koyamadığm pek cok duyguyla beraber ağlamaya ve titremeye başladım .sedyeye yattım asansore bindiğimde annem yanımdaydı elini tuttum ve beni bırakma anne cok korkuyorum dediğimi hatırlıyorum .
tam ameliyata gireceğim anda ameliyathane onunde 10 taneye yakın arkadaşımız ve eşleri beni bekliyorlarmış onları gorunce daha cok ağlamaya başladım ve herkese son kez el salladıktan sonra iceri girdim .o an isteyen herkesin bebek sahibi olmasını diledim.
ameliyathanede cok guzel bir ortam vardı.iceride muzik calıyordu.herkes şarkı soyluyor beni bekliyorlardı .beni gorunce hepsi birden hoşgeldin guzel anne bizde seni bekliyorduk dediler.cok duygulandım zaten ağlayarak gelmiştim daha da ağlamaya başladım .anestezi doktorum başıma geldi ve ağlama artık bak şimdi 3 e kadar sayacağım uyuyacaksın .uyandığında oğlun doğmuş olacak dedi.
gercektende 1 ,2 derken 3 dediğini duymadım bile.uyumuşum.sonra birden bir ses duydum haydi uyan cok guzel pamuk gibi oğlun oldu dendiğini duydum ama gozlerimi acamıyordum halen.
beni odama cıkardılar .hissediyordum duyuyordum ama gozlerimi acamıyordum .
odama cıktıktan bir sure sonra kendime geldiğimde hemen oğlumu sordum .hazırlıyorlar dediler ve bir iki dakika sonra oğlum kapıdan girdiği an dizlerimin bağı cozuldu sanki.o an dunya durdu bebeğime oylece bakakaldım .eşim hemen kucağına aldı ve benim yanıma yatırdı ve o an ben oğluma aşık oldum :asigim:
anlatılamaz duygular icerisindeydim .
mucizem gercek olmuştu artık bende bir anneydim .
inanamıyordum .bu benim mi diyebildim.9 ay karnımda taşıdığım nohutum diye sevdiğim meleğim annesinin kollarındaydı.
kaymaklım kuzum bebeğim canım oğlum .iyiki doğdun DORUK .rabbim meleğimi yollamıştı.ŞUKURLER OLSUN
allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu.