Guzel oyuncu, Engin Altan Duzyatan'dan ayrılığı ile ilgili, "Sonucta uzun bir ilişki bitti. Tabii ki uzuldum. Niye uzulmeyeyim?" dedi.

‘Aramızda Kalsın’da kendi tabiriyle ‘kokoş’ bir karakteri, ‘Gorkem’i canlandıran Ozge Ozpirincci; hayatına, mesleğine ve stiline dair detayları InStyle dergisine anlattı. Ozge Ozpirincci Engin Altan Duzyatan'dan ayrıldıktan sonra hakkında cıkan haberlere de uzulduğunu soyledi.

İşte o acıklamalar...

Son zamanlarda uzgun olduğunuza dair bircok haber cıktı. Size birtakım roller bicilmeye calışıldığı vakit rahatsız oluyor musunuz?

Uzun bir ilişkinin arkasından bu haberlerin cıkması cok normal ama sonucta o da şu an cok mutlu, ben de cok mutluyum. Bu konuyla ilgili benim uzgun olduğum duşunuluyor, ben buna uzuluyorum. Şu an yapmam gereken en doğru şeyin sessiz kalmak olduğunu duşunuyorum cunku soylediğim her şey donup dolaşıp bana zarar verecek. Bunlardan dolayı ailemin uzulmesini istemiyorum.

Dedemin kalkıp bana, “Kızım niye seninle ilgili boyle haberler yapıyorlar?” diye gozlerinin dolması beni rahatsız ediyor. Ağzımdan gık cıksa, “Onunla ilgili” deniyor.

Sonucta uzun bir ilişki bitti. Tabii ki uzuldum. Niye uzulmeyeyim? Ama bu “Allah’ım ben ne yapacağım, bittim” demek değil. Verilmiş bir karar var ve karşı tarafta da yeni başlamış ve ciddiyete dokulmuş bir ilişki soz konusu. Benim aşka her zaman saygım sonsuz.

“All you need is love” yani?

Kesinlikle. Dunyayı aşk kurtaracak bence, sevgi kurtaracak. Ben oncelikle kendimi seviyorum, yaşamayı, insanları seviyorum. Fazla humanist bir insanım hatta. Sevgi sahibi olmayan insanlar tarafından eleştirilmek beni zedelemiyor acıkcası, sadece benim sevdiklerimi zedeliyor.