Turkiye'nin Mıss Turkey guzeli Amine Gulşe, Irına Shayk'a benzetilmesine, "Ona benzetilmek hoş, ama ben Amine’yim" diyerek tepki verdi.

SOMA faciası nedeniyle ertelenen Elidor Miss Turkey 2014 Guzellik Yarışması’nın finali, onceki akşam Halic Kongre Merkezi’nde yapıldı. Yarışmada dereceye giren guzeller, dun basın mensuplarının karşısını cıktı. Birincilik tacını takan Amine Gulşe, “Şu an her şeyimle uluslararası platformda ulkemi temsil etmek icin hazırlanıyorum. HÂl yaşadığım mutluluğun tesirindeyim. Birinci olduğuma hÂl inanasım gelmiyor” diye konuştu.

Miss World’de Turkiye’yi temsil edecek olan Gulşe, gelebilecek oyunculuk tekliflerine “motivasyonunu olumsuz etkileyebileceği” gerekcesiyle kapalı olduğunu soyledi. Dunyaca unlu Rus manken Irina Shayk’a benzetilen Gulşe, bu konu hakkındaki sorulara da “Evet, herkes bunu soyluyor. Ama bence Turk kadınları, kıyaslandıkları insanlardan daha asil ve guzeller. Ben de kendimi bu kategoriye uygun goruyorum. Benzetilmek cok hoş ama benim adım Amine Gulşe” diye karşılık verdi.

21 yaşında İsvec doğumlu Amine Gulşe, Mıss World'de Turkiye'yi temsil edecek.

1.78 boyundaki guzel yarışmanın favorilerinden.

Hurriyet