Arda Turan, sohbete gorunen yuzunun ardındaki Arda’yı anlatarak başladı: “İnsanlar dışarıda hep gulen, hep sempatik Arda’yı goruyor. Ben aslında kendi hayatımda cok sert, cok aksi bir adamımdır. Hayata ilişkin kaygılarım vardır. Oyle vur patlasın, cal oynasın bir adam değilim. Oysa beni sabahtan akşama kadar gulen, dunya umurunda olmayan bir adam zannediyorlar. Ama artık insanlarla arama belli bir mesafe, belli bir perde koymam gerekr. Yoksa anlaşılamıyorsun.”

Kadınlar, ozguven ve aşk konusunda ise şunları soyledi yıldız futbolcu: “Bizim cocuklar hep makara yapar benle; işte yakışıklı değilsin, fiziğin duzgun değil. Evet, bir kadının beni beğenmesine gerek yok. Beğenmezler de zaten ama ben bir kadını beğeneyim yeter. Kadınlar guclu, başarılı, korumacı erkeği severler. Bunların hepsi bende var. Ustune bir de kendimi beğendirmek icin niye caba sarf edeyim? Ben beğeniyorsam tamamdır. Zaten bir insanın oturacağı evle, evleneceği insan bir yerde beklermiş. Bunlar planla olacak şeyler değil. Aşk, sevgi planla, hesapla olsaydı bu kadar guzel olmazdı zaten. Sevdiklerim icin her şeyi yapan, sınırı olmayan bir adamım. Allah bana guc versin yeter ki.”

İşte de ozel hayatında da kalbinden geceni yaptığını ve yaşadığını sozlerine ekleyen Turan, “Benim hayatımda hesap, kitap, matematik olmaz. Kalbimden geceni yaşarım. İşi de, aşkı da hesaplayarak yaşamadım hic. Ben kazanmaya oynamam, mutlu olmaya oynarım. Bu yuzden hic sahte olmadım. Olamam da zaten” dedi.(haberturk)