arkadaşlar yardım edin... bu konu uykularımı kacırıyor. 3 oğlum var benim onları o kadar seviyorum ki kendi hayatımı bıraktım ama kayınvalidem ve gorumcem hep onları istiyorlar bugune kadar hic gondrmedim hep direndim beni bırakıp gitmeyin oldumu dedim beni dinliyorlar ama doğrumu yaptığım kayınvalidemi bi kere opseler canını verecek kadar seviniyor gorumcemde aynı 40 yaşını gecti ve hic evlenmedi evlat sevgisini benim cocuklarımda yaşıyorlar benim cocuklarımdan başka 6 tane daha torunları var ama onlar başka şehirlerde her gun cocuklarıma ayrılacakmışım gibi bakıyorum onları oyle opuyorum heran 1 gece kalmaya gidecekler diye duşunuyorum hep bir uzuntu icindeyim hep aklımda bu duşunce var eşimide bunaltıyorum bu konuda bırak kalsınlar sende dinlen diyor sıkılırlar getiriler diyor neden vermek istemediğimi bilmiyorum iyi bakarlar esirgerler biliyorum acaba kıskanıyormuyum cocuklarımı sizler ne yapıyorsunuz cocuklarımı 1 saat bile goturseler deli oluyorum eşimin burnundan geliyorum konuşmuyorum eşimle yaaa deliricem bu konuda yardım edin lutfen