Yerli Justin Bieber Sinan Akcıl, Ebru Şallı ile ilişkisinin kendisine cok iyi geldiğini soyledi. Ebru Şallı ile ilişkisi hakkında carpıcı acıklamalarda bulunan Akcıl, Kutsal Kadını Ebru Şallı icin, "O bana, egolarımdan tamamen arınmayı oğretti" diyor.

Sinan Akcıl'ın Sabah'a verdiği roportajdan one cıkan başlıklar..

Gectiğimiz hafta cıkarttığı 'Tabi Tabi' adlı albumuyle kısa surede buyuk başarı yakalayan Sinan Akcıl, albumde sevgilisi Ebru Şallı icin yazdığı uc şarkıya da yer vermiş.

"HULYA AVŞAR'DAN OZUR DİLERİM"
Şu cok konuşulan 'Mavi Mavi' şarkısının hikayesi nedir?
Oncelikle cok değerli Hulya Avşar'dan bu şarkı icin ozur diliyorum. (Guluyor) Onun da gozleri cok cok guzel ama ben ikinci 'Mavi Mavi' vakasını bu şarkıyla başlatmayı duşunuyorum ve umarım o da bu şarkıyı beğenir cunku 'Mavi Mavi' denince akla gelen iki isim varsa; ilki Hulya Avşar'dır, ikincisi de benim 'mavi mavim'.

Ebru Şallı'yı hayatınıza giren diğer kadınlardan farklı kılan ne?
Farkı şu ya da bu dersem, daha once ilişki yaşadığım diğer kadınlara saygısızlık veya haksızlık etmiş olurum. Ama Ebru her zaman kendi ayakları ustunde durmayı başarmış ve başarılarıyla ayakta kalmış. Ayrıca bir yıl once yaşadığı sureci cok iyi atlatmış, saygı ve sevgisini kimseden esirgemeyen bir kişi. Cok da iyi bir anne. Ben ona 'Anne ceylan' diyorum. Acıyorum bazen yavrusunu koruyan ceylan goruntulerinin olduğu belgeselleri, "İşte sen busun" diyorum! O da guluyor.

"EBRU'YU PİLATES İLE TAVLADIM"
İlişkinizin temel noktası ne?
Paylaşmak... Bir de her ikimizin de egolarımızdan tamamen arınmış olmamız. Hatta bana bunu o oğretti diyebilirim.

Peki, sizin pilatesle aranız nasıl?
İlk aylarda onu tavlamak icin kendimi tam bir pilates delisi olarak gosterdiğim doğrudur ancak zaman icinde yavaş yavaş azalttım bunu. (Guluyor) Şaka bir yana tabii ben de zaman zaman pilates yapıyorum, vucuduma katkısı da buyuk oldu. Ama duşunsenize; pilatese yeni başlıyorsunuz ve ozel hocanız Ebru Şallı. Bunu istesen yapamazsın! (Guluyor)

"COCUKLARLA TANIŞTIK"
Ebru Hanım'ın cocuklarıyla aranız nasıl, goruşuyor musunuz?
Goruşuyoruz tabii ki, tanışıyorum. Sonucta onlar Ebru'nun en değerli varlıkları. Onun en değerli varlıkları oldukları icin benim icin de cok kıymetli ve değerliler. Bir de ben Ebru'nun cocuklarıyla ilişkisini gordukce buyuleniyorum; cennette saklıyor onları.

"BENİ OPEREK UYANDIRDI"

Bu fotoğrafın hikayesi ne?
Biz cekimleri yaparken Ebru da bir alt katta spor yapıyordu. Cekimler sırasında ışıklar değiştirilirken ben de bir koltuğa uzanıp dinleniyordum, uyuyakalmışım. Ebru da bana su ve havlu getirmiş ve beni operek uyandırmak istemiş. Fotoğraf cekimi yapan arkadaşımızın o sırada bize hatıra olarak cektiği bir kare bu. Daha sonra bize gonderdi. Cok saf ve temiz bir an ve duygu var orada bence.