Slm bayanlar benim bi 2.5 yaşında ve 10 aylık iki tane kızım var. İkisinin de ayrı huyları yaramazlıkları vs var. Ama en cok beni zora sokan buyuk kızımın yaptıkları artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Kızım cok fazla hareketli surekli dışarı cıkmak isteyen her daim herkesin (tanıdık yabancı farketmiyor) peşine takılan bir cocuk.Hic evde durmak istemiyor evde durduğunda da kesinlikle yalnız falan odada bırakamıyorum bir şey icin oddan cıksam ne biliyim yemek yapmaya mutfağa gitsem falan ilk yaptığı şey butun alt kıyafetlerini bezi de dahil cıkartıp tuvaletini odaya halıya vs yapması(duvarlara suruyor falan) artık ne yapacağımı şaşırdım yanımdan ayırmıyım diyorum bu da mumkun değil illa yalnız kalması gereken y da yalnız kaldığı anlar oluyor artk temizlik yapmaktan bıktım

(( tabi birde şiddet duşkunluğu var kardeşine yapmadığı kalmıyor korkuyorum sakat bırakacak falan diye

aynı odada falan ben olmasam bırakamıyorum zaten gerci ben olsam da kaşla goz arasında ya ısırıyor ya vuruyor illa birşey yapıyor. Bir de bu ısırma huyu var tabi ki beni artık canımdan bezdirdi desem yeridir. Hic bir yere gidemiyorum misafirlik vs gittiğimde butun cocukların kolları diş izi artk kimseye ne gidesim ne eve cağırasım var. Hsonu kına gecesi ve duğun vardı cok yakınımızın gitmesem ayıp olur diye gittim ama bin pişman eve ağlaya ağlaya geldim sinirden butun salonu ısırdı diyebilirim herkesgelip şikayet ediyor

(( Kucağımdaan inmesim yanımda otrsun diyorum o da mumkun değil yerinde durmuyor ee kucuk kızım da var. Bana bir akıl verin lutfen ne yapacağımı şaşırdım artık ne konuşmaktan ne kızmaktan ne cezadan hic birşeyden anlamıyor