Merhaba istanbulda oturuyorum. Kızım 20 aylık 1 yaşından itibaren bakıcımız var. Yarım gun calışıyorum evden cıkışım sabah 7.00 eve gelişim 13.00 toplamda 6 saat bakıyor 500 Tl oduyordum. Ancak bakıcımız hamile olduğu icin beni temmuza kadar idare edebilcek tatil donuşunde EYlul ayında yeni bir bakıcı bulmam gerekiyor.
şu andaki bakıcımız sessiz sakin guvenlir kendi halinde , kızımla iletişimi iyi, ancak cocuk bakmak dışında başka bir iş yapma taraftarı değil. cok pasif insiyatif alamıyor.
Her gun eve girer girmez ilk sorum kızımın kacta uyandığı oluyor. bazen 10 hatta 10.30 da uyandığı bile oluyormuş. benim 7 de cıktığım duşunulurse temiz 3 saat eder bu.
ama etrafıma bakıyorum koltuk ortusu duzeltmek dşında hic bişi yapmamış.
ben soylersem camaşır atar ben soylersem cocuğa corba yapar.insan da her zaman soyleyemior. bazende kendiliginden yapsın istiyorsun.
Dİyeceksinizki o zaman bunları ona soyle. soyledim sessiz sessiz dinledi ama yine aynı davranşları sergileemeye devam etti. Yukarıda sozunu ettim artılarından dolayı da /sessiz sakin guvenlir kendi halinde , kızımla iletişimi iyi, / pek takmamayaa calıştım ama hamilelik işin icine girince mecbur yeni birini aramak zorunda kaldım.
ONumuzdeki gunlerde biriyle goruşmem var. sorum şu:
Acaba ben kişiden neler talep etmeliyim. bu kişi sozunu ettiğim koşularda neler yapabilir.NE kadar ucret vermeliyim. Dİyelim ki 1 de değilde 3 te gitse ben geldikten sonra 2 saat daha kalsa neler istemem ve ne teklif etmem gerekir.
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bana bi fikir verir misiniz?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bana bi fikir verir misiniz?