POSTA OZEL
Duğune cağrılmayan Ebru Gundeş 21 yıllık dostuna kustu: Serdar benim icin bitmiştir.
DUĞUN GECESİ DOKULDU
Serdar Ortac ile Chloe Loughnan 6 Haziran Cuma akşamı Kuruceşmedeki Suadada evlendi. Duğunde gozler 21 yıllık dostu Ebru Gundeşi aradı. Ama yoktu! Serdar Ortac Ebru hayattan zevk alacak gunler yaşamıyor ki. Mikrofon tutsalar gecesi zehir zıkkım olurdu dedi. Serdar Ortacın, Ebru Gundeşi duğune davet etmediği ortaya cıktı. Kırılan Ebru Gundeş duğun akşamı bir yakınıyla şoyle dertleşti: Serdar ile 1993te tanıştık. Zor gun dostuyduk. Ben onu cezaevine girdiğinde hic yalnız bırakmadım. Eşim Reza hapisteyken beni cok aradığını soylemiş. İsteseydi bana bir şekilde ulaşırdı. Gelmedi, aramadı. Duğune de cağırmadı. Dostluk bitmiştir.
15 YIL ONCE BOYLE SOYLEMİŞTİ
Serdar Ortac 1999da askerlikten kurtulmak icin hile yapmak sucundan 54 gun Mamak Cezaevinde yatmıştı. Bu sure icinde Ebru Gundeş, Serdar Ortacı defalarca ziyaret etmişti. Serdar Ortac cezaevinden cıktıktan sonra şoyle soylemişti: Bu kara gunlerde yanımda olan tek kişi Ebruydu. Dostumun bana verdiği moral ve desteği hayatımın sonuna kadar unutmayacağım.
Kaynak: Posta