Gelelim benim doğum hikayeme... Bilirsiniz Haziran annesi olacağım derken 8 Mayıs tarihinde anne oldum.
Benim kara bocuğum zaten normal haftasından yaklaşık 2 hafta kadar onde gidiyordu. Doktorum son kontrolde "haziranın ortasına kadar dayanamazsın mayısın son haftası sezeryanle almak gerekir bebek giderek buyuyor demişti de ben pek inanmamıştım

Neyse bunu duydum pek inanmasam da ne olur ne olmaz diyerek yavaştan evimi temizleyeyim dedim. Annemle ablam geldi mayısın 5inde evimi pırıl pırıl yaptık. Ben topac gibi ordan oraya koşuyorum ordan oraya... Arada cok hafif batma oluyor ama ne bilirim bunlar benim kızın cıkma cabaları

Neyse 7 mayıs akşamı sancının biri giriyor biri cıkıyor ama kim der doğuracaksın eşime de belli etmiyorum ama wc'ye gittim hafif bi nişan gelmiş tabi yine hic doğururum demiyorum,temizlik yaptım ya yoruldum belim incindi ondandır dedim gittim yattım... O gece kah kalktım gezdim kah yatakta yuvarlandım... Eşim sabah annemi aramış :
" Anne azeri_gelini bu gece hic yatamadı bi hal var acaba doğum mu " demiş ama annemde ben gibi daha erken diye " Yok oğlum daha 1 aydan fazla var o yoruldu ya ondan oyle " demiş... neyse ben hic doğumu kondurmuyorum kendime o sabah utu yaptım bebeğimin kıyafetlerini cantama yerleştirdim. Actım bilg. size selam bile verdim

Yemek yapmak icin kalktım ki bacaklarımdan foşşş diye birşey aktı aman Allah'ım bu da ne suyum geldi !!!! Ben bir panikle bağırıyorum ki :
"imdaaaaat bebeğim geliyoooor kimse yok muuuuu

Sesime alt komşum geldi,yedek anahtarla actı kapıyı ben bacaklarım iki yana acık bağırıyorum ağlıyorum! hemen beni sakinleştirdi eşimi aradı meğer o da huzursuz olmuş erkenden izin almış apartmanın onundeymiş. Alelacele yukarı cıktı beni gorunce zaten şok oldu

Abartmıyorum kızlar dunyanın en guzel şeyiydi kıcağımdaki yumuk gozleri ile vığğ vığğğ ağlıyordu... Hemşire aldı hemen uşumesin annesi diye o ara eşimi ayıltmışlar

O cıktı benim temizliğim yapıldı dikişlerim cok değil ama 4 tane falan sanırım inanın sorma gereği bile hissetmedim... inanın o en zor acılar o en zor sancılar bile bebeğinizi gorene kadar.. sonrasında geciyor... Şimdi kızım pembiş pijamaları ile uyuyor odamızda

Benim doğumum kolaydı ve inanın zor doğum yoktur... Tum zorluklar evladınızın kokusunu duyana kadardır... Rabbim hepinize sağ selamet doğumlar ve evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin... Hepinizin anneler gunu kutlu olsun