selam herkese okurken sabır diliyorum... 2 yaşında oğlum,,sabah uyandıgında kahvaltısını yapar ,arabalarıyla oynar oğlen babası geldiğinde faciaaa...adamın tepesinden inmez...akşam desenizz yine oylee...şuanda oldugu gibi baba baba babaa defalarca...ınnnn ınnnn ınnnn....mesela ben şuan yazabiliyorum,,hele bi babası gecsin pcninbasına yıkar ortalıgı...sıkılmasın die oğle uykusundan once parka goturuyorum,oyuncaklar LIYORUM,yada arabayı bırakıyor babası gezin diye,,istediği yerlere goturuyorum,geziyoruz...benim yanımda da azıyo ama biliyoki bana sokmuyo,,ben daha sıkı tabiri caizze dominant,disiplinli babasına gore daha sertim,( kurallar ve davranışlar konusunda tabiki) ,,guzel bir donemi ama 27 aylık tam inat donemimi nedir anlamadık...arabasının pili bitmiş bugun avm de gezdirirken pil reyonundan pil almış yanıma geldi anniiii billl billll ınnn ınnnn,,yada su istiyorum eşimden biberonunu getiriyor,tv acmak icin oyuncak kovasını koyup ustune basıp cıkmış tv yi kapatmış,,,yani demem oki aslında zeki,refkexleri iyi dikkati iyi ,ayırt edebilme ozellikleri guzel..ama artık akşamları ağrı kesici alır olduk eşimle....yemesini artık şikayet etmiyorum bile pess ettim...şukadarını soyleyim goren allah yardımcın olsun buneedir 1 lokma icin bukadar dil doktun....girmediğim hayvan kılığı kalmıyor.......... herşeyi gectim...şu adam işten gelip oyorgunluga inanılmaz (bende onda biri yok) sabırla gece12 ye kadar koltuga oturamıyor...belki sesimi birileri duymuştur,yaşayan olmuştur...şikayet etmemem gerekir belki,,,allahım olmayanlarada nasip etsin,,,sadece şuandaki gibi kulaklarıma pamuk tıkadım gercekten...daha azz geliyo cıldırış sesleri....sebebpsiz... ne dişş,ne biyeri acıyo,ne karnı ac,ne altı pis....... tuvalet olayımız bile başlarken bittiii,,,,, iyiki bi cekmece yaptım ona bez ıslak mendil cekmecesi,,,yapmazzzzzz olaydım....şimdi klozete goturmeye kalksam binbir dil doksemdeee besss besss diyip ona ozel bak bu senin bez cekmecen die koydugum yere gidip kakasını yapınca ( ben getiriyorum cekmecemden edasıyla) bezını getirip buna yapmak istiyorum diyor.....anladımki tuvalet alışkanlıgından once benim o cekmeceyi yoketmem lazım......neler demedim,,hadi gelll kakamızı yapalımm, sonradaaaa arkasındannnn su dokelim kacsınlarrrrrrr,,,,aaaa bakkk kakan şimşek mc. benziecek ....

) yardımlarınızıbekliyorum...