Survivor yarışmasının birincisi Turabi Camkıran, yarışmanın sona ermesinin ardından dinlenmek ve tatil yapmak icin Bodrum’a geldi. Arkadaşları ile birlikte gun boyu denize girip stres atan Turabi zor bir maratonun ardından tatili hak ettiğini ifade etti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Turabi, yarışmanın ardından kacıp Bodrum’a geldiğini ifade ederek şoyle konuştu: “Bodrum’da cennette gibiyim. Buranın cok guzel havası ve insanları var. Bana karşı tepkiler inanılmaz. Yarışmadan cıktıktan sonra illaki seviliriz diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Bu kadarını hayal bile edemezdim. Bana Turabi bu kadar cok sevileceksin deselerdi inanmazdım.”
“PARA ODULU BABAYA, ARABA ODULU ANNEYE”
Turabi, "yarışmadan kazandığı para odulunu nasıl değerlendireceği" sorusuna şoyle karşılık verdi: “Parayı ne yaptın? diye soruyorlardı. Para elime gectiği zaman babaya gidecek. Araba odulu anneme gidecek. Bende yine bir şey kalmadı. Ben zaten dans ve dovuşten para kazanıyordum. Onları artık hobi olarak yapacağım, cok sevdiğim icin bırakamam.”
“DİZİDE OYNAMAK İSTİYORUM”
Yarışma suresince kameralara alıştığını ifade eden Turabi, oyunculuk yapmak istediğini belirterek, tekliflere acık olduğunu ve usta oyuncuların yanında yetişip kamera karşısına gecmek istediğini belirtti.
Ada şartlarının oldukca zor olduğunu ifade eden Turabi, sozlerini şoyle tamamladı: “Acken her şey cok zor. Aclıktan oluyorsun, yan koltukta kumanda bile olsa onu bile uşenirsin almaya. Aclıktan oluyoruz ve bir adadaydık. Acken yurumek ve nefes almak bile cok zor.”
EREN AYHAN