Haldun Dormen'den uzucu haber.

Tiyatroda 60 yılını dolduran usta sanatcı Haldun Dormen, onceki gun Metrocity’de sevenleriyle buluştu. Soyleşide hayranlarının sorularını yanıtlayan Dormen, bir kaza sonucunda beyin kanaması geciren ve hÂl yoğun bakımda tedavisi suren Kenan Işık icin şunları soyledi: “Kendisini cok severim. Tedavi gorduğu hastaneye surekli uğruyorum. Maalesef durumu iyi değil. Cok uzgunum. Tekrar televizyonlara donebileceğini hic sanmıyorum.”

“GURUR DUYDUM”

‘Muhteşem Yuzyıl’ dizisinde ‘Kanuni Sultan Suleyman’ı oynayan Halit Ergenc ve ‘Pargalı İbrahim Paşa’yı canlandıran Okan Yalabık’ın kendi oğrencileri olduğunu belirten Dormen, şoyle konuştu: “İyi bir hoca bildiklerini anlatmaz, paylaşır. Halit Ergenc ve Okan Yalabık şahaneler... İzlerken bayıldım. Gurur duydum. Dizi, adı gibi muhteşemdi.”

“DAHA YENİ BAŞLIYOR”

Dormen, “Sanat bitti” diyen bir hayranına “Sanat benim icin yeni başlıyor. Bu sozleri katiyen kabul etmem” dedi. Kariyer hayatına oyunculukla başlayan Ajda Pekkan’la ilgili de konuşan Dormen, “Ajda Pekkan sahnede muthişti. Ancak ondan iyi bir oyuncu olmazdı” dedi.

“YILDIZ’A YAKIŞMADI”

İsrail’in Gazze’ye yonelik saldırısıyla ilgili de konuşan sanatcı, “Dini kullanıp, insanları oldurmek nasıl bir şey! Buna kimsenin hakkı yok” dedi. Dormen, Yıldız Tilbe’nin “Hitler bunlara az yapmış” sozleri hatırlatılınca “Binlerce insanı oldurmuş biri icin konuşmak, ona yakışmıyor” dedi.

“GULBEN’E HAYRANIM”

Yıllar once ‘Dadı’ dizisinde birlikte rol aldığı Gulben Ergen’i cok sevdiğini soyleyen Dormen, şoyle konuştu: “Gulben Ergen’e hayranım, cok disiplinli ve prensip sahibi bir insan. Disiplin, benim icin cok onemli. Halk da, işini disiplinle yapmayan insanlara değer vermemeli.”