Bir suredir birlikte oldukları iddia edilen futbolcu Hasan Şaş'la turkucu Sevcan Orhan'ın bu fotoğrafı dedikoduları doğru cıkardı.

Eski milli futbolcu ve Galatasaray’ın eski yardımcı antrenoru Hasan Şaş, gecen Sevgililer Gunu'nde eski eşi Sibel Taş'tan anlaşmalı olarak tek celsede boşanmış, 6 ay sonra Şaş'ın sevilen turkucu Sevcan Orhan'la beraberlik yaşadığı icin evliliğinin bittiği one surulmuştu. Ancak kısa sure sonra hem Şaş, hem de Orhan iddiaları haberleştirenlere 10'ar bin TL tazminat davası actı.

Orhan ve Şaş'ın ilişkisinin boşandıktan 2 ay sonra başladığı ortaya cıktı. Sevcan Orhan, son olarak ozel telefon hattının WhatsApp profilinde Şaş'la yaptığı siyah beyaz selfie'yi kullandı. Mutlu bir beraberlik yaşadığını soyleyen Orhan, "Benim actığım dava yuva yıkan kadın iftirasına karşıdır. Bana kimse ilişkin var mı diye sormadı. Ben bekar, Hasan bey bekar... İnsan her zaman aşık olmuyor. Ben ailemin yuzunu eğdirecek bir şey asla yapmam. Allah inşallah tamamına da erdirir. Benim ilişkim Hasan bey boşandıktan 2, 2.5 ay sonra başladı. Biz cok temiz bir ilişki yaşıyoruz" dedi.

Milliyet