Eski Turk Sinemasının yıldızı salako , hanzo, salak milyoner, Şaşkın Damat ve bunun gibi bir cok filmiyle de tanıdığımı Meral Zeren şimdilerde borc batağının icerisinde unlu sinema oyuncusu Meral Zeren kaloriferi yanmyan orumcek ağı bağlamış evinde tek başına yaşıyor. Eski yıllarda unu ve şohreti olan bir cok filmleri gişe rekorları kıran ve hatta izlenen Meral zerenin dramı bizleri de cok uzdu zamanla şohretini ve parasını kaybeden gunden gune de borc batağına giren Meral Zeren şu anda ne şohreti nede parası olan ve gecmişteki hayatından eser kalmamış birisi. Şimdi ise Meral Zeren borc batağından zamanla kurtulabileceği ‘iş istiyorum ve hayatımda ilk kez ev evlenmeyi duşunuyorum’ dedi.
Saba Tumer in CNNTURK teki programına konuk olan Meral zeren ekranlardaki goruntusuyle herkesi şaşırttı. Programa maddi durumlarda sıkıntı ceken biri değil son derece bakımlı ve şık bir şekilde guzelliğini korumuş bir haliyle karşımza cıkan Meral Zeren maddi anlamda zorluklar yaşasada o kadarda kotu durumda olmadığını belirtti ufak tefek borcları olduğunu soyledi. Meral Zeren emekli maaşı ile gecindiğini arada ufak tefek işlerden cıkan paralarında katkısı olduğunu ancak tekrardan istikrarlı bir başlangıc yapmak istediğini anlattı. “Biraz bir şeyler biriktireyim ki yaşlılığımda rahat edeyim diyorum. Evimi satmayı şimdilik duşunmuyorum. Şimdi kendimi calışabilecek kadar guclu kuvvetli hissediyorum. Cok şukur sağlık durumumda bir sorun yok” dedi.