Akasya Durağı dizisiyle tanıdığımız Pelin Sonmezin işadamı Cengiz Colakla evliliği 45 gun surdu. Sonmezin eski aşkı Murat Dalkılıc icin bacağına yaptırdığı Dalkılıc dovmesini sildirmemesi evliliğin sonunu getirdi.
Boşanma davası acmaya hazırlanan Colak, ayrılık gerekcesini Makaron'a anlattı:
Pelinle ortak sanatcı arkadaşlarımız vasıtasıyla Kıbrısta tanıştım. Onu tanıdığımda 8 yıllık evliydim. Aramızda bir yakınlaşma oldu. Kendisi evli olduğumu biliyordu, boşanmamı istedi. Eşimle anlaşmalı olarak 11 Nisanda tek celsede boşandım.
Bugun itibariyle boşandığıma pişman oldum zaten. Pelinle beraber yaşamaya başladık, Los Angelesta evlendik. Pelin hakkında zamanında cıkan haberleri duydum ama inanmak istemedim, zaten o da yalanladı.
Evliliğimiz suresince bazı hareketlerinden acık verdi. Benimle evliliğinin tamamen maddiyata yonelik olduğunu anladım. Cunku kısa bir surede kendisine her konuda fazlasıyla destek oldum.
Bacağında kocaman Dalkılıc yazıyor
Dovme bu ilişkiyi bitiren son nokta oldu. Bacağında kocaman Dalkılıc yazıyordu, bunu da herkes goruyordu. Dovmeyi sildirmesini istedim. Bunun uzerine o da benden kolumda yazılı olan eski eşimin adını sildirmemi istedi
Halbuki o dovmenin uzerini başka bir şekille kapatmıştım. Eski eşimin ismi cok belli değildi. Dovmenin tamamını sildirmemi isteyince ben de buna yanaşmadım, ertesi gun ayrılık kararı aldık.
Kendisi basına tek celsede boşandık şeklinde haberler yaptırdı. Bu haberler tamamen asılsızdır. Halen acılmış bir dava yok. Anlaşmalı olarak boşanacağız, birbirimizden herhangi bir talebimiz yok. Bir an once boşanmak istiyorum.