Popcu Demet Akalın evine giren hırsızlara sinirlendi. Akalın, hırsızların, Marmaris'te bir işletme actıklarını ve kendisini de konser vermek icin iş teklifinde bulunduklarını iddia etti.

Twitter hesabından evine giren hırsızlara ateş puskurdu, unlu sanatcı şu paylaşımlarda bulundu:

"Evimden caldıkları parayla Marmaris'te beach acan uyanıklar rol değiştirip beni konsere cağırıyorlar! Allah belanızı versin bu mubarek gunde!.. Kan irin olsun her damlanız benim alın terimi caldığınız icin, surum surum surunun, obur dunyada yatacak yeriniz yok! boyle adaletin de te icine!"

Ote yandan unlu şarkıcı Demet Akalın, elele dergisinin yeni sayısına roportaj verdi.Yaşam tarzını eleştirenlerin kendisini kıskandığını savunan şarkıcı, hayatının ornek alınması gerektiğini soyledi.

Akalın, hayatının donum noktalarını şoyle anlattı:

"Ben cok kucuk bir yerden geldim ve evet zamanında buyuk gorgusuzlukler yaptım. Ama bir anda kim o kadar guzel para kazanmaya başlasa, yapardı. Eleştirilecek değil, ornek alınacak bir hayatım var. Cansel Ozzengin'le gecesi 80 liraya cicek satan iki kızdık biz.

Sene 1990 olmalı. Oradan buraya gelen bir yaşantı. Bakma şimdi boyle yırtık durduğuma, o zaman pısırığın tekiydim. Bu nerede kırıldı bilmiyorum.

Mesela Okan (Kurt), 'Senin gibi urkek biri nasıl oluyor da 10 binlerin onunde şarkı soyleyebiliyor?' diye soruyor bazen.

Herhalde mankenlik hayatıma ic camaşırı mankenliğiyle başladıktan sonra oldu.
Hic benim yapmayacağım, hayal etmeyeceğim ve gormeyeceğim bir tabloydu. Bazen hayatta buyuk riskler almak gerekiyor.

Cunku onlar insanı buyutup hayata karşı bir duvar orduruyor. Elbette Allah da yuru ya kulum demeden, o şans kapılarını acmadan olmuyor.

Bazen gercekten hayal bile edemediğim bir hayatı yaşadığımı fark ediyorum. Ya gecmişte cok buyuk bir iyilik yaptım ya da Allah'ın sevgili kuluyum."