Demet Akalın dur durak bilmiyor. Anne olduktan sonra yeni albumu Rekoru cıkardı, şimdilerde şehir şehir gezip konserler veriyor...
Unlu şarkıcı, Elele dergisi icin objektif karşısına gecti; değişen hayatını anlattı...
Hiranın hayatınıza girmesi ile neler değişti?
Dunyanın en garip duygusu, yani acayip bir sorumluluk. Korku, panik de var ama sevginin en buyuğu. Kucağına alınca anlayacaksın cumlesini gercekten anladım. Gercekten hem dunyan, hem onceliklerin değişiyormuş.
İş bolumu yapıyor musunuz evde?
Bazen. Gaz cıkarma babada, mama yedirme bende... Gunduz zaten işim yoksa butun gun evden cıkmıyorum. Allaha şukurler olsun ki cok ilgili bir baba Okan. O yuzden de iyi gidiyor şu anda, bakalım buyuyunce ne yapacağız.
Kızınızın buyuduğunde ne yapmasını istersiniz?
O hayallerin peşinden babası koşuyor. Benimkiler şu anda sadece anaokulu semalarında. Mesela anaokuluna onu asla yalnız gondermeyeceğim. Ellerini yıkayamazsa, ya lavabo kırılırsa?
Diyetiniz hala devam ediyor mu?
Yağmur, camur demeden uc ay her gun yurudum.Verdiğim kiloları tamamen Şeyda Coşkuna borcluyum. 32 kilo verdim. Geriye 3-4 kilo kaldı, onu da veririm.
Rekorun yakaladığı başarı sizi tatmin ediyor mu?
Bu albumler niye yapılıyor, niye daha fazla konser veriliyor; elbette benim sevgi arsızlığım yuzunden. Hep daha fazla insan beni sevsin, nefret ettiğim sanatcının hayranları da beni sevsin istedim. Şimdiden kışın Uludağda vereceğim konserlerimin biletleri satıldı.
KISKANCLIKTAN ELEŞTiRiYORLAR
Se.ven.le.ri.niz gi.bi cok faz.la sev.me.ye.ni.niz de var. Bu du.ru.mu ka.fa.nı.za ta.kı.yor mu.su.nuz?
Ha.yır. Ins.tag.ra.m.da cok faz.la eleş.ti.ri ya.pı.yor.lar. Ne ka.dar gor.gu.suz.sun, ne ka.dar cir.kin.si.n di.yor.lar. Ben de on.la.ra; Bir de gu.zel ol.say.dım, bir de onu du.şu.n di.yo.rum.
En cok eleş.ti.ri ya.şan.tı.nız.la il.gi.li ge.li.yor oy.le de.ğil mi?
Evet, iş.te hep.si kıs.kanc.lık. Ne cok ge.zi.yor.su.n, Ne cok har.cı.yor.su.n, Bu pa.ra.yı na.sıl ka.za.nı.yor.su.n gi.bi. İn.şal.lah on.lar da ka.za.nır, ne di.ye.yim. Ben cok ku.cuk bir yer.den gel.dim ve za.ma.nın.da bu.yuk gor.gu.suzluk.ler yap.tım.
Se.ne 1990 ol.ma.lı. Can.sel Oz.zen.gi.n.le ge.ce.si 80 li.ra.ya ci.cek sa.tan iki kız.dık biz. Ora.dan bu.ra.ya ge.len bir ya.şan.tı... Şim.di boy.le yır.tık dur.du.ğu.ma bak.ma.yın, o za.man.lar pı.sı.rı.ğın te.kiy.dim.
Son.ra bir an.da kır.dım ama ha.la icim.de bi.raz ta.şı.yo.rum onu. Me.se.la yal.nız ba.şı.ma si.ne.ma.ya, alış.ve.ri.şe gi.de.mem.
Eşim, Se.nin gi.bi ur.kek bi.ri na.sıl olu.yor oy.le kon.ser ve.re.bi.li.yor?di.ye so.ru.yor ba.zen. Her.hal.de de.ği.şi.mim; ic ca.ma.şı.rı man.ken.li.ği yap.mam.la bir.lik.te baş.la.dı.
CALIŞMADAN YAPAMAM
Emekliye ayrılmak icin bir tarih var mı kafanızda?
5-10 sene daha calışayım ondan sonra kabuğuma cekileyim diye bir duşuncem yok. Oyle bir hayat bana gore değil. Okan istiyor ama anında kavga gurultu cıkıyor. Yapamam ben calışmadan.
Instagramda buyuk bir takipci kitlen ve buyuk bir reklam gucun var...
Instagramda her fotoğrafının altı reklam panosu gibi...Kendi yediğini, ictiğini, hediyeleri paylaşıyorsun. Ve ben oradan gelen hediyeler ve reklamlarla pek cok cocuğu mutlu ediyorum. Urfada bir okula hediyeler gonderdik. Somaya yardım yaptık. Bunu guzel bir şeye cevirdim aslında. Ben oradan gelecek iki tişorte muhtac değilim ama yardım edince cok mutlu oluyorum. Dunyadaki en buyuk mutluluk; cocuk sevindirmek.
Demet Akalın Roportajı "Ne kadar gorgusuzsun, ne kadar cirkinsin diyorlar"...
Magazin0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Demet Akalın Roportajı "Ne kadar gorgusuzsun, ne kadar cirkinsin diyorlar"...