Burak Ozcivitle Fahriye Evcen, Calıkuşu dizisinin ardından Aşk Sana Benzer filminde iki sevgiliyi canlandırıyor. BRKS Productions ve TAFF Pictures ortak yapımı filmin yonetmen koltuğunda A. Taner Elhan oturuyor. Senaryosunu ise Bedia Ceylan Guzelcenin yazdığı filmde Ozcivit bir sahil kasabasında balıkcılık yapan Ali, Evcen ise kasabaya yeni gelen Deniz karakterlerine hayat verecek.
Cekimlerine birkac gun icinde başlanacak olan filmin tamamı Bodrum yakınlarında cekilecek. Ozcivit ve Evcen bayramı ekip arkadaşlarıyla okuma provası yaparak karşıladı. Dun de hem oyuncular, hem de produksiyon ekibi Bodruma hareket etti.
Efkarlı Burak baca gibi
Bodruma gitmeden once arkadaşlarıyla Gunaydın Restaurantta yemek yiyen Burak Ozcivit, art arda yaktığı sigaralarla dikkat cekti. Bir saat icinde onundeki paketi bitiren oyuncu daha sonra puro yaktı.
İceride bir hayli efkÂrlı olan oyuncu, cıkışta ise neşeli gorunmeye calıştı. Yakışıklı oyuncu beraberlik yaşadığı Fahriye Evcenle ilgili sorulara Arkadaşlar yok oyle bir şey dedi. Evcenle arasının bozuk olduğu oğrenilen Ozcivit, Ceşme tatiliyle ilgili gazetecilerin Fahriye hanım orada diye mi cabuk dondunuz? sorusuna ise Ben oraya tamamen kendi ticari işlerimden dolayı dukkan bakmak icin gittim. Fahriyeyle tatil yapmadım yanıtını verdi.
İlk fotoğraf
Burak Ozcivit ile Fahriye Evcenin başrolu paylaşacağı Aşk Sana Benzer filminin ilk tanıtım karesi, onceki gun basına servis edildi.