verdiğim ilana cok başvuru oldu ama coğu işi sadece para icin yapmak isteyen,ne ev işinde ne cocuk bakımında pratik &sevgi dolu olabilen kişiler değildi.ve hep sordular ne iş yapılacak,hangi cocuğa bakılacak.yahu adı ustunde ''ANNEYE YARDIMCI'' Bir anne evde hangi işleri yapıyorsa ona yardım edeceksin.ne yani ben evde iken yanıma hem ev işleri hem cocuklar icin 2 ayrı hizmetli mi tutayım?bir cok anne tum bunları cok cocuğa rağmen yapmıyor mu?tepem attı yahu.soranlara belirttim.perde takma,halı silme,yorgan yıkama yok...sadece ev supurme(makinam o kadar iyi ki silmeye gerek kalmıyor.soyleyivereyim;phılıps maraton) bulaşık mak, camaşır mak kullanma.onları da ben severek yapıyorum zaten ancak bebekle iilgilenirken buyuk kızımla da oynayacak bir abla,minik kızımı uyutup buyuk kızımla oynarken de yaptığım yemeği bize hazırlayacak ve evi supurecek bir abla olsun istedim evde.
ben de insanım,herhalde yorulanın halinden anlarım.ki;benim ne evim ne vicdanım o kişiyi yormaz.5 ay sonra calışmaya başlayacağım.oğretmenim.izin bittiğinde buyuk kızım okula benimle birlikte gelecek.haftada 4 yarım gun calışacağım.4 yarım gun bebekle ilgilenip,diğer zamanlarda buyuk kızım+hafif ev işleri yapmasını istemek doğal değil mi?gunluk elektirkli supurge acma ve bulaşık icin ayrı birini mi alayım?cok titiz biri olmadığım icin sadece mevsim gecişlerinde buyuk temizlik icin kadın alıyorum.onun dışında yetişebildiğim kadar yapacağz işleri.normalde her ev hanımın yaptığı cocuk bakımı+ufak ev işlerini paylaşıp yapacağız bebek uyuduğunda sizce de mantıklı değil mi?hatta buyuk kızımla ben hamileyken tum işleri beraber keyifle yapardım...neyse cevaplarınızı bkliyorum.tum tek ve cok cocuklu annelere&anne adaylarına kolaylıklar...
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası anneye yardımcı bayan aranıyor diye ilan verdim,bundan ne anlaşılır?:))
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası anneye yardımcı bayan aranıyor diye ilan verdim,bundan ne anlaşılır?:))