Kayacı'nın babasını affetmeye hicte niyeti yok. Selhattin Kayacı kızının yalan soylediğini soyleyerek iddaları red ediyor. Manken Aysun Kayacı ise bu sorunların uzak durmak ve eğitim hayatını surdurmek icin misafir oğrenci olarak ABD'ye gitti fakat cok duramadan geri dondu.
Kayacı, goruşmemesinin nedenini babasından kucukken şiddet gorduğu iddia etmesidir. Kayacı, 'O adam alkolik ve ağır şizofren hastası. Kan bağı yuzunden onun gibi delirmekten cok korkuyorum. Surekli taciz ediliyorum' şeklinde acıklama yapmıştı. Kızının yalan soylediğini bu sozlerle dile getirdi Selahattin Kayacı: 'Maldivler'deki tsunami dalgası kafasında arıza bırakmış.'
CEYDA DUVENCİ Bu guluşun ardında bir trajedi saklı Taclı guzellerimizden biri olan Ceyda Duvenci, oyunculuğuyla da kendinden soz ettiriyor. Mutlu bir evliliği olan Duvenci, o guzel guluşunun ardında kotu hatıralardan izler var.
Duvenci'nin annesi Zumrut Hanım kızını en son 4 yaşındayken gordu ve hep oyle kaldı. Duvenci'nin muzik oğretmeni olan annesi 7 Mart 1981'de henuz 30 yaşındayken gecirdiği bir trafik kazasında gozlerini kaybetti.
kazadan sonra Ceyda Duvenci de travma yaşadı. Onu, 18 yaşına kadar onlarla birlikte yaşayan anneannesi buyuttu. Annesi Ceyda Duvenci'yi kazanın olduğu sıradaki yani 3 bucuk yaşındaki yuzuyle hatırlıyor hala Lule lule sarı saclarını pembe yanaklarının yanından omuzlarına dokulen haliyle.
ACUN ILICALI Trafik kazasında anne ve babasını kaybetti Seyirciyi ekranlara kitleyen bir cok programda adı gecen Acun Ilıcalı anne ve babasını feci bir trafik kazasında kaybetti. Annesi, babası ve Acun'un 10 aylık kızı Bodrum'a gitmek uzere yola cıktılar. Babası karşıdan aşırı hızla gelen aracla carpıştı ve kaza sonrasında carpan arac patladı.
Daha sonrasında Acun Ilıcalı yaşadıklarını şoyle anlattı. 'Hastaneye vardık, gecenin uc bucuğu, bu işleri soylemenin bir raconu vardır, olmalıdır, hala sinirleniyorum duşununce, 'İlknur Ilıcalıyı ziyarete geldim' dedim. Adam, onundeki deftere baktı, bir sayfa actı, sonra başka bir sayfa,kafasını bile kaldırmadan 'Olmuştur!' dedi. 'Ergun Ilıcalı?' dedim, aynı aşağılık ve duygusuz ifadeyle 'Olmuştur' dedi. İcimden sadece şu gecti. 'Allahım bu yaşadıklarım kotu bir ruya olsun.
Birazdan Bakırkoydeki evde uyanayım ve diyeyim ki, 'Kabusmuş cok şukur uyandım gecti...' Bir umit bekledim ama yok, her şey gercekti.' Acun Ilıcalı'nın 10 aylık olan kızı ise bebekler icin olan arac koltuğu sayesinde kurtuldu.
MUSLUM GURSES Babası annesinin katili! Unlu sanatcı Arabeksin babası Muslum Gurses'in hayatında aile faciası var. Muslum Gurses'in babasıyla goruşmemesinin nedeni ise filmlerde bile zor rastlanan kotu bir olay. İlk darbeyi ağabeyisinin oldurulmesinde alan
Gurses, bu kotu olaydan cok etkilenir ve İstanbul'a gelir. Ailesi de Şanlıurfa'dan Adana'ya goc eder. Fakat Adana'da daha acı bir olay yaşanır. Muslum Gurses'in babası Mehmet Akbaş, annesinin katili olur.
Akbaş, cezaevinde cezasını cekip memleketi Şanlıurfa'ya doner ve kendine yeni bir yuva kurar. Muslum Gurses ise babasını affedemez ve uzun sure goruşmeme kararı alır.
CHARLIZE THERON Oscar odullu yıldız Charlize Theron, genclik yıllarında yaşadığı travmanın etkisinden uzun sure kurtulamadı. Guney Afrikalı yıldızın hayatındaki en kotu gun 21 Haziran 1991.
Theron'un alkolik olan babası o gece eve sarhoş olarak geldi ve o sırada 15 yaşında olan yıldızın yatak odasına ateş actı. Bunun uzerine annesi Gerda, kocasını silahla vurarak oldurmuş. Bu olayı 'Babam hastaydı, bir alkolikti' diye acıklamaya calışan Charlize Theron, 'Bizi fiziksel olarak değil ama sozle taciz ederdi. Ve annemin yaptığına gelince... Benim kızım da aynı durumda olsaydı, ben de aynı şeyi yapardım' diyor.