Eşimle ben bebek bakımı konusunda hicbirşey bilmiyoruz, bir bilende yok yanımızda. Banyosunu yaptırıken guzel guzel ama acemice vucudunu yıkıyoruz, başına sıra gelince eşiminde benimde elimiz ayağımıza dolanıyor. Şampuanlıyoruz ama durularken mutlaka bi ağlatıyoruz hatta su yutuyor yavrum... Nasıl yıkanır bebek başı ya, bi videosu falan varsa bana linki yazın yada anlatın anlayabildiğimiz kadar yapalım...
Biz başını şampuanladıktan sonra once ters cevirip oyle kafasından dokuyoruz, sonra birde eşim dik tutuyor ben yukardan hızlıca dokuyorum.bu esnada cok bağırıyor, bizde telaşlanıyoruz iyi durulamadan hızlı hızlı bikac tane daha dokuyoruz su falan yutuyor. Nasıl yapılır bu iş ya. Ağzına ve kulağına su kacmadan.(bu arada banyo kuveti ile filesinide aldık ama bizim sorunumuz başını durulamada.)
Bu arada arkadaşlar banyo yaptırırken başka dikkat etmemiz gereken bir detay varsa yazarsanız sevinirim. Biz oyle paldır kuldur yıkıyoruz cunku..
Bebek Beslenmesi Bebeğin banyo yaparken başı nasıl yıkanır ki, her defasında ağlatıyoruz.
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Bebeğin banyo yaparken başı nasıl yıkanır ki, her defasında ağlatıyoruz.