Tuğba Altıntop, Canakkale Saroz'daki yazlığında gecirdiği talihsiz kazadan sonra yaptırdığı estetikle bambaşka biri oldu.
İnternetten Para Kazanmak Hayal Değil! Acele Edin!
Yeğeninin yaş gununu kutlamak icin Canakkale Sarozdaki yazlıklarına giden Tuğba Altıntop, yaşadığı talihsiz kazanın ardından estetik operasyon gecirdi.
BAYILIP DUŞMUŞTU
Yazlıklarının bahcesinde uzun sure guneşlenen Altıntop, daha sonra su almak icin kalktığında birkac adım sonra başının donesi sonucu dengesini kaybederek sert bir şekilde beton zemine duşmuştu. Ciddi şekilde yaralanan ve burnu kırılan Tuğba Altıntopun dişlerinde de kırıklar oluşmuştu.
KAZA SONRASI ESTETİK OPERASYON
Altıntop'un evde gecirdiği kaza sonrası yuzune cam kırıkları battı ve izler kaldı. Yuzundeki camlar cıkarıldıktan sonra kalan izler giderildi ve Tuğba Altıntopun yuzune yağ enjeksiyonu yapıldı. Kaza sırasında burnunun kırıldığını instagram hesabından duyuran Altıntop, yeni yuzuyle hayranlarını şaşırttı.
HAYRANLARI TEPKİ GOSTERDİ
Gecirdiği kazayı bir estetik operasyon icin fırsat bilen Altıntop, hayranlarının tepkileri karşısında instagram hesabından şu acıklamayı yaptı: Burnum kırık mı kalsaydı ya da yapılmış burnum orantısız kalsaydı yuzume cam kırıkları battı ve izler vardı. Ameliyatta cıkarıldı cam kırıkları. Yağ enjeksiyonu yaptırdım yuzume. Ama hayatımın bana verdiği her iz beynimde