Manken ve şarkıcı Tuğba Altıntop once “Kaza gecirdi, yuzu parcalandı”
haberleriyle gundeme geldi sonra da gecirdiği estetik ameliyatlarla...
Kimileri bu kazaya inanmazken bazıları da yuzundeki değişimi abartılı
buluyor. Altıntop gecirdiği kazayı ve estetik operasyonları anlattı...
Tuğba Altıntop gectiğimiz gunlerde Saroz ’daki evinde duşerek burnunu kırdı. Gecirdiği estetik operasyonu sonrasında ise bambaşka bir goruntuyle karşımıza cıktı. Altıntop ’un yeni halinin fotoğrafları cok konuşuldu. Kaza gecirdiğine inanmayanlar da vardı, yaptırdığı estetik operasyonları fazla bulanlar da... 2 cocuk annesi olan Altıntop ’la işin aslını oğrenmek icin buluştuk. Kızlarıyla kusursuz bir ilişki yaşadığını soyleyen, kariyeri icin yeni planlar yapan Altıntop “Kendimi yenilememin eleştirilecek bir yanı yok. Zamana ayak uydurmak lazım” diyor.
Nasıl oldu bu ev kazası?
Saroz ’daki evimdeydim. Yere eğilmiş bir şekildeydim, sırtımda yeğenim Derin Su, elimde ise su bardağı vardı. Oyun oynuyorduk. Yerden kalkarken başım dondu. Duvarı tutmak istedim. Yeğenim duşmesin diye de caba sarf ettim. O sırada yuzum yerle butunleşti. Elimdeki bardak tuzla buz oldu.
Sonra neler oldu?
Bir uğultu duydum etrafımda. Hemen yuzume bakmak istedim. Kotu gorunuyordu. “Yuzu paramparca oldu” diye manşetler attılar ama alakası yok. Sadece burnum kırıldı ve vucudumun bazı yerlerine cam parcacıkları batmıştı.
Hemen doktora gittiniz tabii...
Hayır cunku İstanbul ’a gelmek istedim. Hemen yola cıktık. Doktorum randevulu hastalarını ve ameliyatlarını bile iptal etti. O halime katlanamadım ve operasyon hemen gercekleşsin istedim.
Doktordan once nasıl bir mudahale yaptınız peki?
Annem cımbızla cam parcacıklarını temizledi. Sonra da kendimi ameliyat masasında buldum zaten. Doktoruma “Ne yaparsan yap bu yuzu duzelt” dedim.
Ozellikle yaptırdığınız bir estetik değil yani...
Estetiğe karşı değilim. Aksine 38 yaşındayım, tabii ki vucuduma estetik operasyonlar yaptırabilirim. Bugune kadar ihtiyac duymadım. Cirkin bir kadın değilim ki! İlk gunden beri guzelliğimle para kazanıyorum.
Bunca yıldır ‘guzel ’ kalmanın sırrı nedir?
Hayatı sevmek ve mutlu olmak. Tabii ben de insanım; bazen kızıyorum, kufrediyorum.
‘YAĞ ENJEKTE ETTİRDİM ’
Cok canınız yandı mı kaza esnasında?
Ağrı eşiğim yuksektir. Acıdan ote moral bozukluğu had safhadaydı. Burnum kotu de olabilirdi. Tekrar tekrar ameliyat olmakla uğraşabilirdim. Allah ’tan başarılı bir operasyon gecirdim. Ben mutluyum cok da beğendim.
Aynaya bakınca kendinizi kotu hissettiğiniz oluyor mu?
Alışmaya calışıyorum. Neticede icimdeki kadın hÂl aynı. Aile bireylerim bana tanımıyormuş gibi bakıyor fakat onlar da alışacak.
Yağ enjekte ettirdiniz mi?
Kesiklerin yaptığı deformasyonu yok etmek icin yaptırdım.
Peki ya dudaklar?
“Yaptırmışken onu da yaptırayım” dedim. Cok guzel bir burnum olmuştu, “Dudaklarıma biraz yağ enjekte ettirmenin bir zararı olmaz” diye duşundum.
Kaşlarda da değişiklik var.
Kaşlarımı boyuyorum. Kazadan once de boyardım. İnce kaş sevmiyorum cunku. İşim gereği surekli bakımlı ve guzel olmak zorundayım. Bunlar yapılması gereken mudahaleler.
Dişlerinizi de yaptıracak mısınız?Tabii ki. Yıllar gectikce deforme oldular. Eskisinden farklı olmayacak ama daha guzel gorunecekler.
‘Fahişe rolunu istemedim"
İş demişken, neler yapıyorsunuz bu aralar?
Hazırlık aşamasında olan bir kitap projem var. Eylulde başlayacak defileler ve sunuculuğunu yapacağım işler de sırada.
Muzik piyasasına donmeyi duşunuyor musunuz?Dj Ercument Karanfil ’in yeni cıkacak albumu icin Yana Yakıla ’nın yeni versiyonunu ve ayrıca bir şarkı daha seslendireceğim.
Şarkıcılığa geciş yapmaya ne zaman karar vermiştiniz?
“Hadi bir şarkı soyleyeyim” diye piyasaya cıkmadım. Rafet El Roman ’dan ayrılır ayrılmaz album icin kapıma geldiler. Kabul etmedim. Hazır hissettiğimde başladım.
Fantezi popla başlayıp pop muzikle devam ettiniz. Neden?
İlk albumumde iyi bir ekiple calışmıştım ama beni cok tatmin etmedi. Oyle bir donuş yapmak istedim.
Kendinizi yeterli buluyor musunuz peki muzik konusunda?“Cok iyim, şahaneyim” demem. Bu işler arz-talep meselesi. İnsanlar beni dinlemeye geliyor. Sahnede kendimi iyi ifade ediyorum. Super star değilim, kendi yağımla kavruluyorum.
Oyunculuk da yaptınız...
Teklifleri uygun zamanlarda değerlendirmek lazımdı. Gelen her senaryoyu da kabul etmedim.
Hangilerini mesela?
Fahişe rolunu kabul etmedim. Kendimi daha iyi hissettiğim bir donem olsaydı onu da ederdim.
‘Rafet ’e kocalık ve babalık sıfatlarını kazandırdım ’
Şohretinizde Rafet El Roman ’ın da payı var mı?
Aksine ben ona kocalık ve babalık sıfatlarını kazandırdım. Aile babası olması şarkıcılık kariyerini pekiştirdi.
Evliliğinizle ilgili pişmanlık yaşıyor musunuz?İyi ki evlenmişim, iyi ki 2 kızım var ve iyi ki de ayrılmışım.
Kızların Rafet Bey ’in birliktelik yaşadığı Ceren Hanım ’ı sevmediklerine dair haberler cıkıyor.
Onceden sevmiyorlardı. Şimdi durum değişti. Kızlarım buyudu ve bu duruma alıştı. Ceren onların ablaları. Yanlarında onları gozeten bir kadın olarak bulunuyor. Benim icin de onemli olan kızlarımın mutluluğu.
Yeniden evlenip cocuk yapmak gibi planlarınız var mı?Duşunuyorum fakat hayatımda kimse yok. Tereddutlerim var. Evlenebileceğim tarzda insanlar karşıma cıkıyor ama ben guvenemiyorum.