Bodrum'da meydana gelen depremin ardından tatil yapan unlulerde sosyal medyada yorumlarını paylaştı. Demet Akalın'ın tweeti ise şaşırttı.

Ege Denizi Bodrum acıklarında 4.1 buyukluğunde deprem meydana geldi. Depremi kuvvetli bir şekilde hisseden Bodrumlular ve tatilciler sokağa fırladı. Bodrum'da tatilini geciren Demet Akalın, deprem anını 'Bodrum herhalde 10 şiddetinde sallandı gittik dedim' yazarak Twitter'da anlattı.

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi, depremin saat 07.00'de Ege Denizi Bodrum acıklarında kaydedildiğini bildirdi. Boğazici Universitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitusu ise yerin 10,24 kilometre derinliğinde kaydedilen depremin buyukluğunu 4,1 olarak acıkladı. Bodrum ve cevresinde hissedilen ilk depremin ardından 2,2 buyukluğunde bir sarsıntı daha kaydedildi.

VATANDAŞLAR SOKAĞA FIRLADI
Boğazici Universitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitusu'nden alınan bilgiye gore saat 07.00'de Bodrum'un Bitez mahallesi acıklarındaki Celebi adası yakınlarında meydana gelen 4.1 buyukluğundeki deprem cok kuvvetli şekilde hissedildi. Yaklaşık 6 -8 saniye suren deprem ardından Bodrumlular ve tatilciler sokağa cıktı.

''DEPREM COK ŞİDDETLİYDİ''
Torba Mahallesi'ndeki bir otele Eskişehir'den tatile gelen inşaat muhendisi evli ve bir cocuk babası 50 yaşındaki Hıdır Ozsaltuk, eşi Gamze Ozsaltuk ve oğlu Deniz Ozsaltuk ile birlikte olayın hemen ardından sahile cıktıklarını belirterek “ Uyuyorduk. Deprem cok şiddetliydi. Birden gurultu ile vurdu, hemen eşim ve cocuğumla dışarı cıktım cok kuvvetli olduğunu duşunuyoruz, cunku avizeler filan sallandı, dolaplardan catırtı sesleri geldi” dedi.

Cantuğ Sarı ise (25) “Ufak tefek depremler yaşıyorduk ama boylesini ilk kez gordum. Uyuyorduk, birden buyuk bir gurultu ile gelen sarsıntı gercekten bizleri korkuttu hemen dışarı cıktık” dedi.

UNLULER SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI
Bodrumlular yaklaşık 45 dakika evlerine giremedi. Ayrıca Bodrum'da tatilini geciren ve yaşayan unlulerden demet akalın ve Yonca Evcimik de deprem heyecanını sosyal paylaşım sitelerinden paylaştı.