benimkinin adı evlat edinme olabilirmi henuz bilmiyorum.konuyu kısaca anlatıyım.kuzenim var.cahilce bi evlilik yaptı ve sonuc olarak yurumedi.işi gucu yok karısı sorumsuzun onde gideni ve bi cocukları oldu.anne başka bi şehre gitti gezmeye die ve orda kaldı baba kiraları odeyemedi bakkal borcunu odeyemedi v.s cocuk başta annedeydi sonra kuzenin cocuğu almak istedi karısınında doneceği umuduyla...ama duşunduğu gibi olmadı ve kaarısı donmedi.kuzen ev kirasını odeyemezken bakıcıya para veremedi cocuk ortada kaldı.yaşadığı yerde cok akrabamız var ama hicbiri bi cocuğa bakamadı.utanıyorum bunları yazarken.en son diğer kuzenin karısına bırakmış bakması icin.bi kac gun sonra kadında gidip karakola şikayet ediyo anası babası bıraktı kactı die gerizekalı.inanın zor tutuyorum kendimi.neyse oradan cocuğu alıyolar ve yetiştirme yurduna veriyolar.ordanda bi aile cıkarsa evlatlık vereceklermiş.bende daha eşimin bile haaberi yok ani ve sinirli bi kararla bana gonderin ben bakarım ama babası etrafımda dolaşmasın dedim.gonderseler gerceten bakarım ama yinede soru işaretleri var kafamda.acaba zorlukları varmıdır nelerle karşılaşırım eşimin sıkıntı cıkaracağını duşunmuyorum ama ya cıkarırsa?ne yapmalıyım ya.vicdanım el vermiyo.en azından kendi kanından birinin yanında olmalı.sizce napıyım ???*