Ankaralı anneler, heyet raporu alabileceğimiz hastanler var mı ? lutfen yardımcı olun
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Ankaralı anneler, heyet raporu alabileceğimiz hastanler var mı ? lutfen yardımcı olun
-
30-09-2022, 18:12:24Merhaba arkadaşlar, şuanda hamileyim, biraz erken acılmış bir konu belki ama araştırmalar goruşmeler epey bi vakit alabilir, heyet raporuna ihtiyacım olacak doğum sonrası.Farklı bi durumumuz var bizim, ben ankarada eşim başka bir şehirde devlet personeliyiz.doğum sonrası eşimin yanına gideceğim 4 yıldır evli ve ayrıyız ilkkez beraber kalcaz.ve tup bebek annesiyim.eşimin tayin durumu kritik, doğum iznimizide biliyosunuz zaten.temmuza dek izinli olcam.ama ben bebeğim en az 8 aylık olana dek buyutmek istiyroum, birde tayin işimiz olmazsa mecburen ucretsiz izin alcam ve bizi zora sokcak, (suresi cokta uzayabilir) bu donemde masraflarda fazla olacağını icin heyet raporuna ihtiyac duyuyorum.Ankarada bu raporu kolay alabileceğim hastaheneler var mı ? ozel yada devlet hepsi olur, daire kabul ediyor.ve hangi bolumlerden (psikiyatrist haric) daha kolay rapor alabilrim? Lutfen bilenlerden yardım istiyorum.Beni ancak sizler anlarsınız...