Sabah'tan Sinan Ozedincik'in yazısı..

Celikkol'un yakın cevresinden alınan bilgiye gore cift, ekim ayında nikÂh masasına oturmayı planlıyor. Yakışıklı oyuncunun arkadaşlarına, "Her şey bu kadar yolunda giderken uzatmanın bir anlamı yok. Bir aksilik cıkmazsa ekimde evleniriz" dediği oğrenildi. İkili bir suredir Celikkol'un Riva'daki ciftliğinde kalıyor.

Sinem Kobal, Arda Turan ile vuslata erememişti. İbrahim Celikkol da eski sevgilisini aldatmıştı. Cift, mutluluğu birbirlerinde mi buldular? Henuz basının onune bile birlikte cıkmayan cift, evlendikten sonra mı birlikte goruntu verecek?

Birlikte ortalığa cıkmamalarının nedenini oğrendim. Sinem'in adı hangi haberde gecerse gecsin, Arda'nın ya adı ya da resmi de kendi yanına konuluyor. Yine boyle olsun istemediği icin aşklarını basın onunde yaşamama kararı almışlar. Sinem onca yıllık birlikteliğin ardından bir turlu nikÂh masasına oturamamış ve surekli "duğun yine ertelendi" haberleriyle gundeme gelmişti. Bundan son derece rahatsız olduğu icin de yeni ilişkisini cok goz onunde yaşamak istemiyor. Yine evlilikle ilgili eleştirilere maruz kalmamak icin de bu konular hic konuşulmadan, dallanıp budaklanmadan insanların karşısına direk evlenerek cıkmak istiyor. İddialar doğruysa da oyle olacak gibi gorunuyor. Arda'yla uzun yıllar suren birlikteliğin ardından kısa sure tanıdığı biriyle hemen nasıl evlilik kararı aldı bilemiyorum ama zaten bu iş uzadı mı Arda Turan ile Sinem Kobal gibi oluyor. Bir an once evlenmelerinde fayda var. Fakat evlenecekleri yonundeki iddiaların ardından aklıma da iki şey takıldı.

Birincisi; Sinem'in yakın cevresinin hep dediği gibi acaba Arda onu evleneceğiz diye oyaladı mı? Arda o zamanlar bu haberlere cok sinirlenmişti, yalanlamıştı bunu ama sonucta evlilik olmadı. İkincisi; Sinem'in kısa surede aldığı evlilik kararı, Arda'yı unutmak ve ona inat yapmak icin mi? Magazin dunyasında eski sevgilisine inat uğruna evlenen kişiler var. Necati Şaşmaz, Nur Fettahoğlu ile ayrıldıktan kısa sure sonra evlenmişti. Aynı şekilde Nur da cok gecmeden evlendi. Magazin dunyasındaki uzun yıllar birliktelik yaşadığı erkeklerle evlenemeyip, ondan sonraki ilişkisini cok uzatmadan nikÂh masasına taşıyan kadınların sayısı az değil. "Yıllarımı ona verdim, zaman gecti, artık daha fazla uzatmak istemiyorum, yuva kurmak, cocuk sahibi olmak istiyorum" deyip ilk inandıkları isimle evleniyorlar. Başarılı olup olmadıkları ayrı konu ama boyle yapan bircok unlu var. Sinem Kobal da bunun bir orneği olacak.