Neslişah Alkoclar ’ın acıklamaları şoyle;
”MUTLULUKTAN AYAKLARIM YERDEN KESİLDİ”
Her şey cok guzel gidiyor. Allah herkese bu kadar aşık olduğu adamla evlenmeyi nasip etsin. Muthiş bir his, muthiş bir duygu. Mutluluktan ayaklarım yerden kesilmiş durumda… Duğunde Kenan İmirzalıoğlu ’nun dansı bizim icin cok buyuk bir jestti. Teşekkur ederiz.
”ARABASINI SATIP YUZUK ALDI HABERLERİ DOĞRU DEĞİL”
Altan 15 yıldır bu piyasada calışıyor. Herhalde bir birikimi vardır. Arabasını satıp yuzuk aldığı haberleri doğru değil. Olabilir mi boyle bir şey? Altan 15 yıldır Turkiye ’nin en iyi aktorlerinden biri; aktorlerin kazandığı paralar ortadayken boyle bir şey konuşulabilir mi? Bu haberler bizi rahatsız etmiyor cunku biz bir duvar orduk. Bu haberleri ciddiye alırsak huzursuz oluruz diye bir duvar orduk…
”COCUK İSTİYORUZ”
Cocuk istiyoruz. Hemen değil ama onumuzdeki zamanlar icin duşunuyoruz. Ailelerimiz de cocuk istiyor. Evde birbirimize “Beyim” ve “Hanımım” diye hitap ediyoruz…
”İLİŞKİMİZİN BEŞİNCİ AYINDA EVLENME TEKLİFİ ALDIM”
Altan ’ı ilk kez on ay once bir davette gordum. Bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık. İlişkimizin beşinci ayında da evlenme teklifi aldım. Altan ’ı ilk gorduğum gun “İşte evleneceğim adam!” dedim.