dun gelen misafirin kızı oğlumun yuzunu resmen parcaladı!! gozunun altından başlayıp dudak altına kadar 3 mm genişliğinde yuzunu cımaklamış oğlumun. gorunce deliye dondum ne yapacağımı bilemedim. ben misafire seccade vermek icin kalkmıştım. iceri bir geldim cocugumun yuzu paramparca kan akıyor. yıkadım hemen. eczaneyi aradım. oksijen baticon silverdin evde ne varsa uyguladım. izinde vermiyor surmeme doğru duzgun. acıyo diyede ağlıyor. sabah sağlık ocağına goturdum. mikrop kapmış dedi. antibiyotik vrdi. birde bir kac krem. ya ben ne yapacam şimdi. cocuğumun yuzune baktıkca ağlıyıp duruyorum. ben birşey olacak diye opmeye kıyamazken başımıza gelene bakın. o kadar canım sıkkın ki anlatamam. durup durup ağlıyorum. kendimide oğlumu yalnız bıraktığım icin sucluyorum. başka yere gittiğimizde boyle oyuncak kavgası yaparlar diye oyuncak goturuyorum bir an olsun yanından ayrılmıyorum ama misafir bizde olunca bakamadım. tırnak izi yarası nasıl gececek mikrop nasıl iyileşecek kafamda bir suru sorular dolanıyo?? başımda uzuntuden catlayacak derecede ağrıyor şu anda...,Allah tum bebeklerimizi cocuklarımızı korusun. icim hic bu kadar sızlamamıştı