Show TV ’de Carşamba akşamları yayınlanan Yılanların Ocu ’nde Zahide karakterini canlandıran Ceyda Ateş, gectiğimiz carşamba gecesi Kapadokya ’da dizinin kutlama yemeği organizasyonunda dans ederken birinin dirseği carpınca burnu kırıldı.
Guzel yıldız dizideki arkadaşları tarafından apar topar hastaneye kaldırıldı. Burnu kırılan Ceyda Ateş, hemen ameliyata alındı.
Guzel oyuncu, ameliyat sonrası hastane odasında doktoruyla birlikte yaptığı acıklamada, ‘Gorulmez kaza… Dizinin ikinci bolumunu kutlamak icin oyuncu arkadaşlarımızla birlikte yemeğe gittik. Yemek sonrası da dans ederken birinin dirseği burnuma carptı. Korkunc bir acı hissettim.
Arkadaşlarım acil olarak beni yakındaki hastaneye goturduler. Burnumun kırıldığı anlaşıldı. Sonra annemler, aile doktorumuz Hayati Akbaş ’ın ameliyat etmesi icin Samsun ’daki FBM Tıp Merkezi ’ne goturduler. Ameliyat oldum. Şu anda cok şukur iyiyim… 1 hafta-10 gun sonra inşallah tamamen iyileşip dizideki cekimlerime devam edeceğim. Ailem ve arkadaşlarım bana nazar değdiğini soyluyorlar. Artık devamlı bir mavi nazar boncuğu takacak ve hic cıkarmayacağım. Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun” dedi.