Oğlum artık birkac ay sonra 3bucuk yaşında olacak.bugune kadar gerek lazımlığa gerek klozete her oturtmamda korkudan tir tir titreyip ağladı,aklını kacıracak gibi oluyordu,hazır olmadığını duşunup her seferinde erteledim.artık cok gec oldu,bir şekilde alıştırmak zorundayım diyip 2hafta once yeniden denedim.her seferinde kakam yok diyip kactı lazımlıktan.meğer tutuyormuş kakasını.birkac gun korkup tutunca sonunda istese de yapamadı,cok şiddetli karın sancısı yuzunden acile gittik,lavman verdiler,bez bağladık yaptırdık,yine bezle devam ettik.şimdi 2gundur yeniden denemeye başladım,her seferinde olduğu gibi yine oduller,şebeklikler,kakanın arkasından veda partileri falan (ooooooffffff) bu sefer klozet korkusunu yendi,oturup ıkınıyor ama yine kabız oldu yine 3gundur yapamıyor,karnı yine şişti davul gibi oldu.gliserin fitil attım bir tane,15dakika boyunca cığlık cığlığa ağladı,yanıyor dedi,bembeyaz oldu bayılacak sandım,yakar mı boyle bu fitil bilmiyorum ki,tabii geri cıkarmak gibi bir şansım da yoktu,ağlamaktan başka elimden birşey gelmedi.cok zormuş arkadaşlar,sutten kesmek cok daha kolaydı.fitile rağmen yapmadı,oylece uyudu.
Birdaha yapma anne tamam mı,cok acıdı dedi.affettim ama seni affettim,kızgın değilim,uzgun de değilim,artık uzgun olma mutlu ol anne dedi.oldum o anda,paramparca oldum,cok uzgunum.canı cok yandı.
Ne yapmalıyım,yine ertelesem mi bilmiyorum.eşimle de bu konu yuzunden sorun yaşıyoruz,oğlumuzun hazır olmadığını biraz daha beklememi soyluyor.sık sık kaka gelmişmi gel gidip bakalım,ciş varmı gel deneyelim dememi baskı yapmak olarak goruyor.bu arada cişte sorun yok,gece bile ıslatmıyor altını,onu oğrendi.
Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var,şimdiden teşekkur ederim.