Sevgilisi Başar Savur ’un gecmişte birliktelik yaşadığı Ozgu Namal icin “İkimizin arasında bir sıkıntı yok, Ozgu dunya tatlısı bir insan.” diyen Esmersoy, evlenmeyi ve cocuk yapmayı cok istediğini acıkladı…

Soylemezsem Olmaz'a telefonla bağlanan Burcu Esmersoy ’un acıklamaları şoyle;

”EVLİLİK SOYLENTİLERİ HAKKINDA KONUŞMAYACAĞIM”

Evlilik soylentileri hakkında konuşmama kararı aldım. Gecen sefer cok konuştum, olmayınca da insanlar hayal kırıklığa uğradı. Bundan boyle insanlarda beklenti yaratmak istemiyorum.İlişkilerimin hepsi ciddi ilişkiler oluyor. Her şey cok guzel gidiyor; ama aşkın bittiği noktada, evlilik icin saygı ve sevginin devam etmesi gerekir ya; onları goremeyince evlenmemek gerektiğini duşunuyorum…

”ALDATILMADIM!"

Hak etmediğim şeylere maruz kaldığım konuşuluyor; boyle bir şey soz konusu değil...Hakkımda cıkan ‘Aldatıldı! ’ haberleri de doğru değil. Birlikte olduğum kimseden oyle bir şey gormedim. Olursa ayrıldıktan sonra bir birliktelik oluyor; insanlar da aldatıldık zannediyorlar.

Benim gizli saklım yok. Utanılacak hicbir şeyim yok. Gizli saklı, yasak bir aşk da yaşamadığıma gore her şeyim ortada…

”OZGU NAMAL İLE ARAMIZDA BİR SIKINTI YOK”

Ozgu Namal ile aynı ajanstayız. Goruşuyoruz…Onun Başar ile ilişkisi biteli 1.5 yıl olmuş; Neden boyle şeyleri duşuneyim ki? Ozgu dunya tatlısı bir insan; ikimizin arasında hicbir sıkıntı yok; olamaz da!

”COCUK İSTİYORUM”

Başar ’ın ailesiyle 5 yıl once tanıştım. Cocuk istiyorum. Bir cocuğumun olması gerektiğini duşunuyorum. Cocuktan da ote, evlilik ne kadar zor olursa olsun mutlaka evlenilmeli diye duşunuyorum.

”SOZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI”

”Kadınlığın tadını cıkartıyorum.” sozlerim yanlış anlaşıldı. Bu sozu soyleme sebebim; spor spikerliği yaptığım donemde erkeksi bir ortamda calışıyordum ve erkeksi bir tavrım vardı. Eski programlarımı izlediğimde kıyafetlerimden davranışlarıma kadar erkeksi olduğumu goruyorum. NTV Spor ’dan ayrıldıktan sonra ise kadın olduğumu fark ettim. Soylediğim sozde ilişkilerimle alakalı bir yorum soz konusu değildi.

”ALİ ATIF BİR BANA KIZMIŞ OLABİLİR”

Ali Bey programına gitmediğim icin bana kızmış olabilir. Bazen kızdığımız insanların canını yakmak istediğimiz olmuştur. Ali Bey haklıdır da. Sozlerini karalama olarak duşunmuyorum; bu tur şeyler olabilir…

”URUNLERİMİZDEN HULYA AVŞAR ’A DA YOLLAYACAĞIM”

Ticarete atılıyorum. Yakın bir arkadaşımla tekstil şirketi kurdum. Spor yapan bayanlar beni anlayacaktır; spor kıyafeti bulmakta cok zorlanıyoruz. Biz butun isteklere cevap verebilecek guzel taytlar ve spor sutyenleri yaptık, onları satacağız. Hulya Avşar ’a da yollayacağım. Onun cok beğeneceği bir urunumuz var.