Arkadaşlar merhaba,
Kısaca hikayemi anlatayım 40 yaşındayım, 4 yıllık evliyim, 4 kez hamile kaldım ama hepsini 3.ayı doldurmadan kaybettim ( bu dortlerin bir anlamı var mı acaba???? Şimdi fark ettim) en son kurtajımı 4 gun once oldum ( bak yine4???) ve artık bu denemelere son vermem gerektiğini duşunuyorum her hamilelik bir kaybetme korkusu benim icin... Belki de Allah bizim başka yollarla bir Can'ı hayata kazandırmamızı istiyor... Karşıma 3 yol cıkıyor ilki taşıyıcı anne bulup cocuğuma kavuşmak ( bu fikir beni urkutuyor), ikincisi evlat edinmek ama sanırım yaşım gereği işim zor ve son yol koruyucu aile olmak ama burada da sanırım ailesi olan cocuklara gecici bakıyorsunuz bu da yine ayrılık ve her an cocuğunun elinden alınma kaygısı ile yaşamak mı demek???
Sizden ricam nolur nolur varsa benim gibi arkadaşlarım bana yol gosterin tecrubelerinizi paylaşın eksik veya yanlış biliyorsam bana bilgi verin anne, baba olabilmenin caresini gosterin verilecek cok buyuk sevgim ve sabrım var minik bir Can'ı hayata kazandırabileyim.
Şimdiden tum yorumlar icin teşekkurler ve sevgiler
Evlat Edinme Koruyucu aile olmak, evlat edinmek veya taşıyıcı anne ile cocuk sahibi olmak???
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Evlat Edinme Koruyucu aile olmak, evlat edinmek veya taşıyıcı anne ile cocuk sahibi olmak???