Bebek Beslenmesi 2 aylık bebek uykusu lutfen yardım edin!
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi 2 aylık bebek uykusu lutfen yardım edin!
-
30-09-2022, 18:00:46Selam herkese arkadaşlar;Allah oncelikle evlatlarımızı bizlere bağışlasın isteyenlere de nasip etsin.Oğlum tam 2. ayını doldurdu mayıs doğumlu.anne sutuyle besleniyor fakat ilk başlarda cok sık emzirdiğim icin sutum bitiyordu arada mama vermiştim şimdi 2-2.5 saatte bir vermeye calışıyorum memeyi.Bu zamanda da sut doluyor rahat oluyor emzirmek.Fakat uyku konusu kafamı karıştırıyor ve cok yorgunum.Belli bir uyku saatimiz yok gunduzleri en fazla 2 saat uyuyor uyudugunda emziriyorum gazını cıkarıyoruz biraz geziyoruz evin icinde ya salıncağında sallanıyor ya da ayağımızda uyutuyoruz.Gece uykusu yine duzensiz diyelim ki 12 de uyudu en fazla 2 saat sonra uyanıyo emiyo daha sonra ssat başı veya yarım saatte bir kalkıyo emmeden asla uyumuyo.doktorumuz 2 ssatten once emzirmemem gerektiğini soyledi reflusu var kusuyor bu sefer.emziğe alıştırmaya calışıyorum fakat kanmıyo,illa emecek ve sallanarak uyuyacak.butun bu donemdeki bebekler mi boyle gecici bir surec mi? yoksa benim oğlanın huyumu boyle?Uykusuzluk ve yorgunluk ustune bir de calışmaya başlayacağım duşundukce psikolojim alt ust oluyor.şimdiden teşekkurler..