Gaz belasıyla başım dertte...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Gaz belasıyla başım dertte...
-
30-09-2022, 18:00:10Akşam 7-8 gibi başlıyor mucadelemiz. Zinco işe yaramadı, sab siplex tam tersi kabız yaptı ( bazı bebeklerde yaparmış ) nurse harvers aldım ki en etkisiz bu gibi. Karna sıcak su, sac kurutma makinası, ayakta gece bire kadar sallanıyoz oyle uyuyoz. Bi de emziği tutmuyor atıyor ama emziksiz de uykuya dalmıyor. Bir elim emziği tutarak ayakta sallıyorum. Ne bel kaldı ne sırt.Uyuduğunda da uyku boyunca kıvranıyor. Uzuluyorum cok onu oyle gorunce. Ben kendime o kadar dikkat ediyorum. Bu sıcakta soğuk icmiyorum, dondurma, cikolata, cay, kola, baklagil,baharat yemiyorum. Sonuc gece birde yorgun duşmuş bir anne ve bebek. Bi de kızlar gazsız olur diyolar ! En son naturpy milk tea diye bi cay varmış. Sutum var ama bu cay hem sutu arttırıp hemde kalitesini arrıyormuş ve kullananlarda gaz sorunu kalmamış. Sırf bu yuzden sipariş ettim. Bikac gune gelir yazarım sonucunu. Aramızda başka gazla mucadele yontemi onerecek olan var mı? Bu cayı kullanan var mı? Faydasını gorduğunuz ilac? Bebeğim 2 aylık. Gaz probleminiz ne zaman bitti?