Kızıl sacları, makyajı ve takılarıyla dikkat ceken Diva, Lady Gaga ’ya benzetilmesiyle ilgili sorulara, tırnaklarını gosterip...
"Gaga Hanım 28 yaşında. Ben bu tırnak modelini 15 senedir yapıyorum. Yani o daha evcilik oynarken ben boyleydim. Ona ozenmedim" diye cevap verdi.
İstanbul gece hayatının populer mekÂnlarından Chanta, birinci yılını birbirinden unlu ismin katıldığı ozel parti ile kutladı.
Bulent Ersoy, Seda Sayan-Erkan Celik ve Ferman Toprak gibi isimlerin katıldığı geceye Bulent Ersoy ’un acıklamaları damga vurdu.
Ersoy benzetme icin, "Gaga Hanım 28 yaşında zarif bir hanımmış. Ben bu tırnak modelimi 15 senedir yapıyorum. Gaga Hanım henuz evcilik oynarken benim tırnaklarım boyleydi. O yuzden ozenme durumu soz konusu değil” şeklinde konuştu.
Gazetecilerin Sezen Aksu ’nun muziği bırakacağı yonundeki acıklamalarını sordukları Ersoy, duruma son noktayı şu sozlerle koydu:
“Sezen muziği bırakamaz. Muziği bırakmaz ama belki arka arkaya o şehirden bu şehre gittiği konserleri azaltıp daha butik calışabilir.”