doğum sonrası kilolarınızı nasıl verdiniz?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- doğum sonrası kilolarınızı nasıl verdiniz?
-
30-09-2022, 17:58:53kızlar doğum kilolarınız nasıl? gitti yada kaldımı paylaşmaya ne dersiniz?ilk hamileliğimde 15 kilo almıştım.doğumdan cıkar cıkmaz tartıldığımda sadece 1 kilo fazlam vardı:sm_cool:ayyyyy bendeki sevinci bir gorseniz ,nasıl olsa 1 kilom var veririm ne olcak:1closedeyes:tabi ardan 1 ay gecti sutu coğaltmak icin pekmezler,helvalar,tatlılar yemekten tam 8 kilo aldım tam bir file donmuşum ama haberim yok:roflol:arkadaşlar ayyy cok kilo aldın diyor ama o kilolar bana 1-2 kilocuk gibi geliyordu ki......birgun alışveriş icin markete gittim tam iceri gireceğim camdaki kadına şoyleee bir baktım.şişkomu şişko bişey karşımda duruyor:1shok:allahım bu benmiyim? ben ne olmuşum boylee.....eve geldim karar aldım.zayıflamalıydım.oğlum 9 aylıktı suttende kesilmişti.yediklerime dikkat ettim.akşam 7 sonra sadece kahve,cay veye meyveyle geciştirdim.tabiii en onemlisi bir guzel spor yaptım.oğlumu alıp yuruyuşlere cıktım .vee istediğim sonuca ulaştım 8 kiloyu verdim.iştee boyle kızlar sıra sizde a.s yazın bakalım,bekliyorummmmŞeniz