Guneş'in haberine gore uyuşturucu ticareti yapmaktan yargılandığı davada hakkındaki 3 yıllık hapis kararının onandığı 30 Mayıs'tan beri polisten kacan Deniz Seki'nin klibi 'İyisin Tabii' ve albumu 'İz' piyasaya cıktı. Seyhan Muzik'in patronu Bulent Seyhan, yoğun sipariş uzerine 30 bin CD'yi piyasaya dağıttı.
120 gundur kayıp olan Seki'nin Deniz Akel tarafından cekilen 4 ay once cekilen klibi pazar saat 20.00'de netd muzik sitesinde yayınlandı ve kısa surede 35 bin kez izlendi. Yonetmen Akel, "Klipte Deniz pembe gelinlik giydi. Duvağına bayıldı. Nişanlısı vardı, evlilik planları yapıyorlardı. Pembe duvağa bayıldı ve 'Ben bunu kullanmayı cok istiyorum' dedi. Hemen taktı. Klipte de evlilik provası yaptı" dedi.
Goruntulerden 2 klip daha
Ancak Seki'yi 2 yıl once Kıbrıs'ta evlilik teklifi yapan nişanlısı Faruk Salman'ın terk ettiği konuşuluyor.
Seki'nin albumune 500 bin TL harcayan yapımcısı Bulent Seyhan, "Nişanlısının sıkıntı yaşadığını, ailesinin tedirgin olduğu ve ayrıldıklarını ben de duydum. 3 aydır zaten hic goruşmuyorlar. Bu şartlarda ilişki yurutulemez" dedi. Seki'nin ailesinin izniyle albumunu ve klibini yayınlayan Seyhan, "Sanki yaşananlar icimize doğmuş gibi Deniz hanımın bol bol goruntusunu cekmiştik. Şimdi o goruntulerden 2., hatta 3. bir daha klip de yapmayı duşunuyoruz" diye konuştu. Albume harcadığı parayı geri kazanma amacının olmadığını soyleyen Seyhan, Seki'nin yeniden yargılanma talebi kabul olursa hemen teslim olacağını soyledi.
Seki kardeşlerin isyanı
Deniz Seki'nin kardeşleri Serdar ve Serkan Seki, albumun klibini izlerken tıpkı sevenleri gibi duygulu anlar yaşadı. Serkan Seki "Onca emek, onca mucadele... Guzel gunler yakında, kalpten inanıyorum. Allah buyuk!", Serdar Seki ise "İcimiz cok buruk ama elbet bu kotu gunler geride kalacak. İlahi adalet bu adaletsizliğe musade etmeyecek" dedi.