Tuğba Ozay, konuk olduğu 'Aramızda Kalsın' programında evliliğin nasıl bitme noktasına geldiğini anlattı:
Eşimle bir karar verdik. Mayıs ayından beri basında da cok cıkıyor boşandığımıza, boşanacağımıza dair. Biz de boyle bir karar almıştık acıkcası. 6,5 senelik bir beraberliğimiz var.
Ne olduysa eşim benden ayrılmak istemediğini soyledi. Yalnız yaşamak zor oluyor, cunku alıştık birbirimize. Bir ara bana 'kariyerini on planda tutuyorsun' diye veryansın etti.
İtalya'ya gitme fikri bana hic sıcak gelmedi ve gelmeyecek de. Duygusal anlamda sıkıntılı bir donem gecirdim. Ailemle 1.5 ay vakit gecirdim. Ormanda takılıyorum, doğayla ic iceyim. Bızdık diye bir kedim vardır. Cok cekingendir normalde, ilk defa yanıma geldi sırnaştı bana.
Kopeğimle de cok iyi anlaştılar. 'İşte sevgi bu' dedim. Ve radikal kararlar aldım o gece. Onemli olan benim mutluluğum dedim. Annemleri yolcu ettim, onlar arabayla gidecekti ben bir kac gun sonra ucakla gidecektim.
Onlar gidince bir anda yalnız ve boş hissettim kendimi. Babamı arayıp 'keşke gitmeseydiniz' dedim. Babamlar 320 kilometre yol yapmışlar ve benim bu sozumun uzerine o yolu geri geldiler. İşte sevgi budur, aile budur. Ve annem babam benim hep mutlu olmamı istiyorlar.
Bu evlilikte yaşadığım mutsuzlukları goruyorlardı sonucta. Ben de boşanmaya karar verdim acıkcası. Bu eşimi sevmediğim, anlaşamadığım icin değil mesafelerin ikimizi de mutsuz etmesi yuzunden aldığım bir karar. Hukuki surec henuz başlamadı.
İstanbul'a gelince yuz yuze konuşmak istiyor eşim. Boşanma kararından ancak eşim Turkiye'de yaşamaya karar verdiğinde vazgecebilirim. Ama imkansız bir şey bu sonucta. Avrupa'da yaşayan adamın bizim ulkede yaşaması cok zor. Eşime kalsa İtalya'ya yerleşmemi istiyor. Ama ben kariyerimi, sevdiklerimi, ailemi kesinlikle bırakamam.
Ailem benim guzel bir aile kurmamı, anne olmamı istiyor. 'Bizden sonra seni kime emanet edeceğiz' diye soruyorlar surekli. Babam benim evliliğimle ilgili 'aşk, sevgi emek ister kızım. Peki sizin ilişkinizde emek nerede' yorumunu yapıyordu. Annem boşanmamı istiyor. Babam karışmıyor ama belli ediyor duşuncelerini.
Bebek icin uygun ortam olmadı
5,5 yıl evliliğimizde neden bebek yapmadık. Bir tanesini kaybetmiştik zaten. İlk yıl hamile kalmıştım. Ama olmadı. Sonrasında da denemedim, fırsat bulamadım ya da uygun ortamı yaratamadık.