Yalova'da pop muziği şarkıcısı Haluk Levent'in icinde bulunduğu minibus, surucusunun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarlaya girdi. Levent, Uzmanlar Ozel Yalova Hastanesi ’ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Haluk Levent ’in şoforu Kadir Kokalsan (36) yonetimindeki 34 AZ 1321 plakalı minibusle Yalova-İzmit Karayolu ’nda Kocaeli istikametine seyir halindeyken Topcular İskelesi mevkiinde direksiyon hÂkimiyetini kaybetti.
Arac yolun kenarındaki tarlaya girdi. Aracta bulunan Haluk Levent hafif şekilde yaralandı. Haluk Levent, Uzmanlar Ozel Yalova Hastanesi ’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili konuşan Levent, “Şofor ani fren yaptı sarsıldık. Arac savruldu tarlaya doğru girdi. Ben arabanın icinde cok savruldum. Daha sonra kalkamadım. Buraya zor girdim.” Haluk Levent ’e getirildiği hastanede ilk mudahaleyi yapan Beyin Cerrahi Uzmanı Adnan Demirci ise “Kafa travması ve belindeki travmayla alakalı tetkikleri yapmak icin hastanemize yatırdık. Kesin tanı ve tedaviyle bilgileri daha sonra acıklayacağız. Bugun icin hastamızın evine gitmesini uygun gormedik. Bugun hastamızı muşahide altında tutacağız” şeklinde konuştu. Şofor Kokalsan ’ın ise ayakta tedavi edildiği belirtildi. DHA